reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Liv, luzik, nie przejmuję sie :-)

Mykam kobietki na obiad... dziś szef kuchni (czyt. ja) serwuje karkówkę z zapiekanymi ziemniaczaki i suróweczka.

a co do żab to jak bylam mala to z dzieciakami graliśmy nimi w bejsbol czy jak to tam się pisze. Teraz dopiero się zastanawiam jacy my byliśmy głupi:zawstydzona/y:

Pajka najgorsze już za Tobą

Dziewczyny uwierzcie mi jak się coś zacznie dziać z waszymi dziećmi to nie będziecie mialy czasu na panikowanie. ja zaczynam w tedy i tylko wtedy myśleć trzeźwo .i od razu jest akcja i reakcja. ale życzę wam żebyście nigdy nie musialy być w takiej sytuacji bo to nic przyjemnego.

dziś wracją teście z niemiec bo brat mojego Pitka ich wykpsal. znowu sie zacznie :wściekła/y:. juz sie zapowiedzieli że przyjadą po mich imieninach NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE

byłaś takim agresywnym dzieckiem :-D:-D:-D Ja to wszystkie żyjątka kocham :tak::tak: a moja kuzynka gotowała na działce u dziadków zupę z dżdżownic, normalnie na żywca kroiła jakimś patykiem i wrzucała do wrzątku :-):-):-)
a co teściowie w Niemczech robili? czy oni tam mieszkają?

Ejjj kobiety, bo zaczynam się martwić ,ze Igor mały jakiś jest.... my zaczynamy dopiero 86, a buty 23.

Mierzy 84 cm
waży 12,5 kg

Pajka, z kazdnym dniem będzie lepiej :)

Anastazja, oj nie będą miały niestety.... ja widzę naprzykład co robią dieciaki na przerwach... wyciągają komóry, mp3, laptopy i grają. A ja pamiętam godziny wyskakane na skakance, czy gumie......
właśnie o tej słynnej gumie ostatnio mojemu mówiłam, że Ja od jakiś 10 lat nie widziałam żeby ktoś skakał , a u nas to przecież każda się chwaliła czyja guma lepsza, nie było kolorowych , tylko takie zwykłe z majtek :-D:-D:-D ale to były czasy :-)
wika - smacznego , Ja tez mam karkóweczkę - teściowa robiła , mniam mniam , ale Ja to dopiero po 18 będę jeść .

Martolinka- Ooo też słyszałaś, że sierpień ma być ciepły :-D :-) to życzę bezbolesnego szczepienia malucha :-) he he z tymi ciuchami to dobrze, że myślisz wcześniej, będziesz miała z głowy :-)

Liv- bo ja gaduła jestem, więc tutaj na forum się to w pisaniu przejawia :-D łłlooojj to nie fajne z łapką masz :-( faktycznie rozgrzewaj, a mąż niech Cię masuje :-D

Wika- he he ja też się podniecam tymi wszystkimi rzeczami, zabaweczkami, kocykami… nieme ja muszę jak najszybciej zaciążyć i koniec, kropka :-p fajnie, że będę miała tu pomoc na forum :-D

Anastazja- no to kochana się ucz od swojego mena he he :-D na pewno pojętna jesteś :-D nie ma co panikować do przodu :-) ja kiedyś mojej Stokropce też paluchami kość z gardła wyciągałam bo się jej gdzieś zaklinowała i biedna chodziła i churchała :-p

Lelek- aleeee boćki fajowskie :-D łapię sobie jednego ;-)

Pajka- a Tobie co było? :-(

Bunny- ależ oczywiście, że Ciebie też będę molestować :-D jeszcze będziesz miała mnie dość :-D a właśnie, może będziesz mieć dziewczynkę i wszystko będziesz kupować :-D ale doradzać i tak będziesz mi musiała, bo ja nie mam żadnej praktyki :-p

Łapię też jednego boćka, bo zaraz już żadnego nie będzie:-)
Hmm moje wróżenie tak? Chyba sobie to daruję:-D Jakoś tak wsio na odwrót się sprawdza:-)
A u mnie wsio po staremu. W sobotę roczek mojego chrześniaka. Tak więc dzisiaj trzeba sobie zrobić spacerek po sklepach i cosik wybrać. Jutro idę się pacykować do fryzjera:-D No i za tydzień na wesele. :-D Tydzień pełen atrakcji jednym słowem:-D

Anastazja marudź ile tylko chcesz! Masz moje pozwolenie:-D

Anaztazja to ja już nie wspominam co kiedyś zrobiłśmy biedronkom bo mnie nazwiesz sadysta . Ale co prawda to prawda dzieciaki maja głupie pomysły.

A co do teściów to oni byli na chrzcinach drugiego dziecka Piotrka brata . Mieli być jeszcze tydzień ale nikt aż tyle z nim nie wytrzyma ( bo już tam są tydzień)

*Muszę sie pochwalić moje dziecko samo zasypia od tygodnia !!!hura!!!

reklama
*Muszę sie pochwalić moje dziecko samo zasypia od tygodnia !!!hura!!!

Bunny Bartek też od jakiegoś miesiąca zasypia sam w łóżeczku i jest to dla mnie wielkie ułatwienie:-D zajmuje mu to od 5 do 30 minut:-p ale ja nie wchodzę wtedy do sypialni, a Bart sobie śpiewa albo coś mruczy i w końcu zasypia:tak:

Zaraz jadę do mamy po pierogi, bo babcia zrobiła to będzie jutro na obiadek:-)

Do góry