reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mama Sówka no to tak jak jaCzwartkowy maraton CSI do północy:-)
A dziś pogoda wróciła do normy (czyt. znów leje)
Hehe my oboje jesteśmy maniakami i oglądamy w tv na wszystkich kanałach (polsat, tv4 i axn) wszystkie możliwe odcinki

juz po wizycie :-) wszystko w jak najlepszym porzadku :-) Dzidus szybko rosnie i jest starszy niz wg OM ;-)machal raczkami i nozkami caly czas :-)
Maron super, że wszystko w porządku i przecudowne uczucie zobaczyć takiego machającego maluszka co nie???

wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej 
Maron fajnie, ze wsio w porządku z Maluszkiem
Kiedy masz następną wizyteę??
Dana, MamaSowka, my z M. mielismy kilka miesięcy temu akcję oglądania Dr House też na wszsykich możliwych kanałach, nawet kupiłam M. na urodzinki jedną z serii na DVD
U mnie noc też przespana, ale ja srednio wyspana , bo późno ostatnio chodzę spać.
Przed chwilką zrobiłam kilka przelewów za rachunki i ponad 1000 zł poszłoooooooooo

Maron fajnie, ze wsio w porządku z Maluszkiem
Dana, MamaSowka, my z M. mielismy kilka miesięcy temu akcję oglądania Dr House też na wszsykich możliwych kanałach, nawet kupiłam M. na urodzinki jedną z serii na DVD
U mnie noc też przespana, ale ja srednio wyspana , bo późno ostatnio chodzę spać.
Przed chwilką zrobiłam kilka przelewów za rachunki i ponad 1000 zł poszłoooooooooo

martolinka
Mama i nie tylko :-)
A ja juz dzisiaj byłam z małym na szczepieniu i skubany mierzy juz 93 cm a waga 14,100;-) no i oczywiscie skojarzone szczepionki juz podrozały i placiłam 200zł.Pneumokoki przenieślismy jednak na za 6 tygodni .
Mmona zdrówka i bez biegunki juz prosze do nas pisac;-)
Maron super ,ze wszystko ok
Wika nic mi nie mów o rachunkach brrrr

wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
A ja juz dzisiaj byłam z małym na szczepieniu i skubany mierzy juz 93 cm a waga 14,100;-) no i oczywiscie skojarzone szczepionki juz podrozały i placiłam 200zł.Pneumokoki przenieślismy jednak na za 6 tygodni .
masz na myśli tą 4 dawke przypominjaącą, mówiąc o skojarzonej?? ja płaciłam 120 zł
martolinka
Mama i nie tylko :-)
tak 4 skojarzona HEXA (6 w 1) była po 180 a teraz 200
livastrid
2010 & 2012
godzina 13, jestem na linii
ale chyba w sumie isc spac powinnam

niesforne bejbe mialo fhr 160, mama cisnienie 165/102
jakos leci
ale chyba w sumie isc spac powinnam

niesforne bejbe mialo fhr 160, mama cisnienie 165/102
jakos leci
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Heło , pogoda do niczego ,przyszłam pomarudzić 

o 6.30 byliśmy na basenie , ekstraklasa , ale obudzić się ciężko było 

-(
livastrid - jak goście ? przyjechali?
a reszta gdzie dzisiaj? wypoczywa już

to może jednak kochasz koty , skoro te wzięłaśanastazja no widzisz, ja kotow wrecz sie bojenawet jak bylam mala to pamietam ze kot siostry(ona je uwielbia) biegal za mna i drapal mnie po pietach a ja uciekalam z placzem
a ktoregos roku, chyba juz w 7 klasie bylam zaszokowalam rodzine, sama nie wiem co mi strzelilo do łba, wracalam do domu ze szkoly 3 km rowerem i po drodze zabralam od kolezanki 2 brzydkie koty umorusane w farbie olejnej! Malo tego ze dotarlam z podrapanymi plecami-wiozlam je w plecaku to jeszcze rozbiegly sie po szopach i nie mozna ich blo złapac!

trzeba było przeinstalować a nie sprzedawać :-):-):-) Ja całe życie na XP a teraz w pracy win7 mam ,a le w domu nadal XP i jestem mega zadowolonaojj, to kiepsko i z m. i z komputerem. Mieliśmy kiedyś kompa z Vistą i tak szybko jak go kupiliśmy tak szybko go sprzedaliśmy
nie mogłam się przestawić z windowsa na viste
i ciągle były problemy jak wysyłałam komuś jakiś dokument, bo co rusz zapominałam czegoś tam zamieniać

dziękuję dziekuję, służę imieniem - proszę nadać córce tak na imię - będzie szczęśliwa;-)Anastazje śliczne imię tak chciałabym dać córce na imię Anastazja albo Antonina .Jak mówią do Ciebie zdrobniale?
podzieliłabym się teściami , ale potrzebuje ich bardzoanastazja- zazdroszczę miłości do teściów, u nas odwrotnie, moi mnie drażnią, chociaż widzę, że próbują mnie do siebie przekonać... jakoś nie potrafię się przełamać i już...
Ja też lubię pieski, ale niestety z dzieckiem, mężem i psem już bym chyba rady nie dała...
Snuję i nie umiem sobie znaleźć miejsca... chyba zaraz dołączę do Niny i pójdę spać...

witam w klubie lanym - u mnie też rano lało, teraz trochę się rozpogodziło ale i tak nie ma rewelacjiMama Sówka no to tak jak jaCzwartkowy maraton CSI do północy:-)
A dziś pogoda wróciła do normy (czyt. znów leje)

bardzo się cieszę ze wszystko w porządeczku , więcej takich wiadomości:-)juz po wizycie :-) wszystko w jak najlepszym porzadku :-) Dzidus szybko rosnie i jest starszy niz wg OM ;-)machal raczkami i nozkami caly czas :-)
spokojnie Ja jak robię przelewy za faktury to więcej płacę :-hej
Maron fajnie, ze wsio w porządku z MaluszkiemKiedy masz następną wizyteę??
Przed chwilką zrobiłam kilka przelewów za rachunki i ponad 1000 zł poszłoooooooooo![]()
a prywatnie byłaś czy na NFZ?wika za 2 tygodnie juz, powinna byc za miesiac, ale ginka wypisala mi l4 tylko do 12.08 bo pozniej idzie na urlop :-):-)
livastrid - jak goście ? przyjechali?
a reszta gdzie dzisiaj? wypoczywa już

Podziel się: