reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

juz po wizycie :-) wszystko w jak najlepszym porzadku :-) Dzidus szybko rosnie i jest starszy niz wg OM ;-)machal raczkami i nozkami caly czas :-)

reklama
Mama Sówka no to tak jak ja:-D Czwartkowy maraton CSI do północy:-)
A dziś pogoda wróciła do normy (czyt. znów leje)

Hehe my oboje jesteśmy maniakami i oglądamy w tv na wszystkich kanałach (polsat, tv4 i axn) wszystkie możliwe odcinki:-p potem oczywiście oglądamy 100 razy ten sam odcinek, ale to nic:-p najbardziej lubimy Miami, potem NY, a na końcu Las Vegas:-p teraz mamy zamiar zacząć oglądać od pierwszego odcinka, bo chyba tych pierwszych serii nie widzieliśmy:baffled: u nas też lało rano, ale teraz nawet słoneczko wychodzi:-)

juz po wizycie :-) wszystko w jak najlepszym porzadku :-) Dzidus szybko rosnie i jest starszy niz wg OM ;-)machal raczkami i nozkami caly czas :-)

Maron super, że wszystko w porządku i przecudowne uczucie zobaczyć takiego machającego maluszka co nie???:-D

hej :)

Maron fajnie, ze wsio w porządku z Maluszkiem :) Kiedy masz następną wizyteę??

Dana, MamaSowka, my z M. mielismy kilka miesięcy temu akcję oglądania Dr House też na wszsykich możliwych kanałach, nawet kupiłam M. na urodzinki jedną z serii na DVD

U mnie noc też przespana, ale ja srednio wyspana , bo późno ostatnio chodzę spać.

Przed chwilką zrobiłam kilka przelewów za rachunki i ponad 1000 zł poszłoooooooooo:szok::szok::wściekła/y:

A ja juz dzisiaj byłam z małym na szczepieniu i skubany mierzy juz 93 cm a waga 14,100;-) no i oczywiscie skojarzone szczepionki juz podrozały i placiłam 200zł.Pneumokoki przenieślismy jednak na za 6 tygodni .

Mmona zdrówka i bez biegunki juz prosze do nas pisac;-)
Maron super ,ze wszystko ok:tak:
Wika nic mi nie mów o rachunkach brrrr

A ja juz dzisiaj byłam z małym na szczepieniu i skubany mierzy juz 93 cm a waga 14,100;-) no i oczywiscie skojarzone szczepionki juz podrozały i placiłam 200zł.Pneumokoki przenieślismy jednak na za 6 tygodni .

Mmona zdrówka i bez biegunki juz prosze do nas pisac;-)
Maron super ,ze wszystko ok:tak:
Wika nic mi nie mów o rachunkach brrrr

masz na myśli tą 4 dawke przypominjaącą, mówiąc o skojarzonej?? ja płaciłam 120 zł

wika za 2 tygodnie juz, powinna byc za miesiac, ale ginka wypisala mi l4 tylko do 12.08 bo pozniej idzie na urlop :-):-)

reklama
Heło , pogoda do niczego ,przyszłam pomarudzić :-D:-D:-D o 6.30 byliśmy na basenie , ekstraklasa , ale obudzić się ciężko było :baffled::baffled:
anastazja no widzisz, ja kotow wrecz sie boje:-D nawet jak bylam mala to pamietam ze kot siostry(ona je uwielbia) biegal za mna i drapal mnie po pietach a ja uciekalam z placzem

a ktoregos roku, chyba juz w 7 klasie bylam zaszokowalam rodzine, sama nie wiem co mi strzelilo do łba, wracalam do domu ze szkoly 3 km rowerem i po drodze zabralam od kolezanki 2 brzydkie koty umorusane w farbie olejnej! Malo tego ze dotarlam z podrapanymi plecami-wiozlam je w plecaku to jeszcze rozbiegly sie po szopach i nie mozna ich blo złapac!
to może jednak kochasz koty , skoro te wzięłaś :-D:-D:-D

ojj, to kiepsko i z m. i z komputerem:no:. Mieliśmy kiedyś kompa z Vistą i tak szybko jak go kupiliśmy tak szybko go sprzedaliśmy:-D nie mogłam się przestawić z windowsa na viste:no: i ciągle były problemy jak wysyłałam komuś jakiś dokument, bo co rusz zapominałam czegoś tam zamieniać
trzeba było przeinstalować a nie sprzedawać :-):-):-) Ja całe życie na XP a teraz w pracy win7 mam ,a le w domu nadal XP i jestem mega zadowolona :tak::tak:

Anastazje śliczne imię tak chciałabym dać córce na imię Anastazja albo Antonina .Jak mówią do Ciebie zdrobniale?
dziękuję dziekuję, służę imieniem - proszę nadać córce tak na imię - będzie szczęśliwa;-)
anastazja- zazdroszczę miłości do teściów, u nas odwrotnie, moi mnie drażnią, chociaż widzę, że próbują mnie do siebie przekonać... jakoś nie potrafię się przełamać i już...

Ja też lubię pieski, ale niestety z dzieckiem, mężem i psem już bym chyba rady nie dała...
Snuję i nie umiem sobie znaleźć miejsca... chyba zaraz dołączę do Niny i pójdę spać...
podzieliłabym się teściami , ale potrzebuje ich bardzo :tak::tak:

Mama Sówka no to tak jak ja:-D Czwartkowy maraton CSI do północy:-)
A dziś pogoda wróciła do normy (czyt. znów leje)
witam w klubie lanym - u mnie też rano lało, teraz trochę się rozpogodziło ale i tak nie ma rewelacji :wściekła/y:

bardzo się cieszę ze wszystko w porządeczku , więcej takich wiadomości:-)

hej :)

Maron fajnie, ze wsio w porządku z Maluszkiem :) Kiedy masz następną wizyteę??

Dana, MamaSowka, my z M. mielismy kilka miesięcy temu akcję oglądania Dr House też na wszsykich możliwych kanałach, nawet kupiłam M. na urodzinki jedną z serii na DVD

U mnie noc też przespana, ale ja srednio wyspana , bo późno ostatnio chodzę spać.

Przed chwilką zrobiłam kilka przelewów za rachunki i ponad 1000 zł poszłoooooooooo:szok::szok::wściekła/y:
spokojnie Ja jak robię przelewy za faktury to więcej płacę :-:)-(
wika za 2 tygodnie juz, powinna byc za miesiac, ale ginka wypisala mi l4 tylko do 12.08 bo pozniej idzie na urlop :-):-)
a prywatnie byłaś czy na NFZ?
livastrid - jak goście ? przyjechali?
a reszta gdzie dzisiaj? wypoczywa już :-D:-D

Do góry