reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

No faktycznie żescie się nie napracowały z pisaniem ;-)
A ja @ powinnam dostać za 4 dni, czyli jeśli jej nie będzie to 5-ego sierpnia testuję :-D i niestety jak niektóre z Was świruję ;-) (.) (.) prawie nie bolą (a zwykle rwą jak cholera :p), brzuszek też raczej kłuje niż boli :-p ale może po prostu @ mi się spóźni :-( bo chyba nic z tego nie wyjdzie w tym miesiącu :-/

Viola- a w jakich godzinach pracujesz? :-) ja też mam pracę wybijającą mnie zupełnie z normalnego życia :-( Ja też się nad tym zastanawiam… My bardzo chcemy dzidziusia a tu 4 cykl i nadal nic :-(

Bunny- oj niedobra Ty :-p a inne zwierzątka lubisz? :-D ja kotki uwielbiam :-D za 11 dni mówisz :-) więc trzymam &&&& :-)

Kajen- jej nie opuszczaj Nas :-( cóż się stało, że zaprzestajesz starań :-( tak czy inaczej wracaj do Nas szybciutko :-)

Maron- jej ale przystojnego szkraba Nam zaprezentowałaś :-) ale elegancko go widać :-D mi też pasuje na chłopaczka :-D Oooo i brzusio już pomału Ci widać :-D a swoją drogą to strach pomyśleć jaka Ty chudzinka przed ciążą musiałaś być :p

Wika- ooo to witaj w klubie :-) mi właśnie też w lipcu stuknęło 3 m-ce :-p ale już niecierpliwa jestem eeehh :-( :-p

Lelek- nie marudź tylko się wyśpij przed weseliskiem, to chociaż potańcujesz troszkę ;-)
Hehe zdolnego masz Malucha :-D patrz jak szybko się uczy ;-) kto wie, może będzie córcia teraz, chciałabyś? :-)

Rozczochrana- długo kurczę bez tej @ ale proszę Nas tutaj informować na bieżąco :-)

Martolinka- trzymam &&& żeby @ nie przyszła :-D widzę, że mamy podobne „terminy” bo ja 5.08 :-p

Mama Sówka- ale imprezkę miałaś udaną :-) Ooo i z Maluchem będzie miał się kto bawić :-) a teścia faktycznie nic tylko olać, jeśli tak głupio gada :-/ kurcze jeśli nie zna imienia Synowej to niech się wcale nie odzywa :-p

Karolcia- :-( jej przykro mi, że się nie udało i @ przyszła :-( ale trzymam &&&& za Twój kolejny cykl :-D

Lanja- zdrowo się odżywiaj i ogólnie o siebie dbaj :-) myślę, że profilaktycznie możesz zrobić sobie podstawowe badania, ale jeśli jesteś zdrowa to chyba nie ma potrzeby :-) ja poszłam do gin oświadczyłam, co chcemy z moim Kochaniem zrobić, więc mnie przebadała -stwierdziła, że wszystko jest okej, przepisała kwas foliowy i życzyła powodzenia :-D

Liv- a Ty jak się czujesz? :-)

Dana- no mogła byś coś powróżyć :-D

reklama
Truskawcia- ja pracuję od 9:30 do 17:30 plus dojazdy:( My dopiero zaczynamy się starać ale mam nadzieję że ktoś tam na górze weźmie pod uwagę mój wiek. hihi

Hejka, Ja tak szybko bo jeszcze w domu ostatnie porządki i do roboty śmigam , a później prosto na dworzec :-):-):-)
wika - moja mama PL zwiedziła lepiej niż obywatel :-D:-D:-D od '96 co roku tu przyjeżdżaliśmy na kolonie, a tam wiadomo - wycieczka krajoznawcze były co drugi dzień:tak::tak:
Czy jest ktoś z Olsztyna? Przepraszam że tak prosto z mostu, ale to jakaś paranoja, z Krakowa pociąg przyjeżdża o 20:11 a autobus do Mrągowa o 20:10 , może ktoś wie czy jeżdżą tam jakieś busy czy cuś takiego ? Będę wdzięczna za wszelaki info:tak::tak::tak: w ramach podziękowania zaproszę na wódkę rosyjska ale tylko jak się już bobasy porodzą:-D:-D:-D
truskawica - &&&& żeby nie przyszła @ :-)
viola - dobry czas pracy , Ja pracowałam na etacie od 9 - 17, czasami 11-19 , a kiedyś było ( jak na zlecenie na studiach dorabiałam ) w tygodniu od 12-20 ,a w weekendy od 12-20:-) Teraz 10-18 , dojazd rowerem ok 20 min, autobusem ok 30:-p
Mój szczęśliwy post - 777:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie:-D

te plamienia przerodziły sie w normalną @...

Karolcia trzymam kciuki za kolejny cykl:-D staranka są przecież takie przyjemne:happy:

Jaki miałam piękny sen ! Śniło mi się że Piotrek siedział przy moim łóżku i głaskał mnie po brzuchu (byłam w ciąży) i w pewnym momencie brzuszek zaczął sie ruszać. Normalnie papa mi sie cały czas śmieje chociaż wiem ze zawsze sie śni na odwrót

Bunny oby sen był proroczy:-)

No to ja dziś dostałam o...(regularnie jak w zegarku co 26 dni) i chciałabym następnego nie dostać

Viola trzymam kciuki, by następny @ nie przyszła:biggrin2:

A tak poza tym to czuje ze bedzie córa:-) bo zabiera mi urode... pryszcze, okropna cera na twarzy...

Lelek trzymam kciuki za dziewczynkę:-D

Witam nowe staraczki
:biggrin2:

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny niebawem testujące
:biggrin2:

U nas dziś piękne słoneczko właśnie wyszło:tak:

Miałam jakiś koszmarny sen w nocy, że jakiś gościu mnie gonił, a ja co chwilę szukałam nowych kryjówek, że mnie nie znalazł:szok: hehe i budzik mnie obudził:-p

Zapomniałam napisać, że w piątek i w sobotę Bartuś ładnie zrobił siusiu do nocnika i bardzo się z tego cieszył:-D potem był cały rytuał -> wspólne wylewanie do wc, spłukiwanie i mycie rączek:-) no i siedzi też na nocniku już dłużej nawet tak z 10 minut i nie ucieka jak poparzony -> nie zawsze coś zrobi, ale postęp już jest:-) no, ale i tak najlepiej podoba mu się siedzenie na nakładce w kibelku:-)

Witam,
Mamo Sówka pamiętam Cię z Lutowych Śnieżynek 2010
miło Cię znów widzieć :happy:

Kobietki przyjmiecie mnie do Mamuś na 2012rok?
Choć ja to taka staraczka na pół gwizdka, znaczy ja chcę kolejne a mój eM nadal nie ale może mu się zmieni :unsure: Pierwszego raczej nie planował, drugiego też pierwotnie nie chciał a jednak :rolleyes2:
No i nie wiem jak to będzie z byciem z Wami na bieżąco bo widzę, że dość płodne jesteście jeśli chodzi o pisanie...

Pozdrawiam wszystkie Starające się :happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Dziś dla odmiany trochę posmęcę.:-D Źle się czuje strasznie.:-( Jakieś paskudztwo mnie bierze. Tak mi jakos po brzuchu jeździ, a nawet nie potrafię dokładnie zlokalizowac w którym miejscu:-( Chyba jakis mały rozstrojek się szykuje:-(
Wróżenie tak? Hmmm... no to macie! Według moich przewidywań następna będzie ta, która nie chce teraz:-) zauważcie, że to się sprawdza! Najpierw Maron, chwilę później Lelek. No przyznajcie się, która czasowo odkłada staranka? Anastazja hmmm?:-D

Molphin witaj w naszym zwariowanym gronie:-)

hej :))

weszłam przed chwilką do domu i jak lunęło to szok:szok::szok: kurcze, czy ktos wie co z tą pogodą?? miało być już ciepło!! Dana??? powróżysz?? :-)

U mnie @@ się skończyła, więc wzięliśmy się do roboty... ehhh ciekawe co z tego cyklu sie wykluje??

Molphin witaj :)

MamaSowka, gratki dla Bartusia za nocniczek :) U nas Igor też zaczął siadać, ale posiedzi minutkę i schodzi... za chwile znowu wchodzi, mówi "siii" i po sekundzie schodzi:-D

Dana, a może to nie szykuje się mały rozstrojek tylko fasoleczka :))

Cześć

Wpadłam powiedzieć że @ przyszła...nie miałam nadziei na ten cykl ale gdy przyszła smutno mi się zrobiło jak cholera...:(
Co zrobić...takie życie.
Teraz odpuszczam całkowicie i co będzie to będzie!

Pozdrawiam was i życzę miłego wtorku.

Hej Agnieszka :)

Przykro mi z powodu @@@. Ale masz rację, trzeba sobie odpuścić i traktować dunga dunga jako przyjemność:))) Super zdjęcie w sygnaturce :))

reklama
Do góry