reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Rozczochrana, czy "plagadrwin" to TY?? Super masz głosik... przesłuchałam część tych piosenek i powiem Ci "SZACUNECZEK":-D .... a "oczy szeroko zamknięty" to nasza piosenka z M...
ja właśnie jestem po lampce wina z m. i zaczyna mi sie w oczach mienić...:szok: słaby ze mnie zawodnik alkoholikowy:szok::-D:-D

Rozczochrana, ja od ponad 3 lat nie piję (piłam) żadnego alkoholu... aż do dzisiaj.... i powiem Ci , ze zaczyna mi dawać w głowę to wino:szok::szok::szok: ale jaja:-D:-D:-D M. nie będxzie miał ze mnie żadnego pożytku, bo zaraz pójde spać:-D:-D

A co do śpiewania, to fajnie, ze masz coś, co dla Ciebie jest odskocsznią od codzienności...a najważniejsze że sprawia CI to przyjemność :tak:

reklama
Do góry