reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Pozdro Z Nad Morza Czerwonego Dla Najfajniejszych Lasek w sieci

BRAWOOOOOO!!!! To był niezły horror , ale z happy enedem;-)

Witajcie w ten letnio-jesienny poranek Dziewczyny, powiedzcie mi coś, bo ja już zaczynam fiksować. Ostatnią @ miałam 2.07, tylko, że cykle mam nieregularne. 5.08. zrobiłam test, który pokazał jedną kreskę (potem zamiast go wyrzucić to schowałam do torebki a po 4 godzinach patrzę a tam dwie kreski - przez to zwątpiłam, choć wiem, że nie wolno po tak długim czasie odczytywać wyniku). @ wciąż nie mam, a od dwóch dni bolą mnie piersi. Czy jest jeszcze jakaś maleńka szansa??? Wiem, że to pewnie bez sensu, ale ... jak to mówią "Nadzieja matką głupich..."
Buziaczki :*
just she test mozesz nawet teraz zrobić. Jak jest grubo po terminie @ test można robić w dowolnej porze

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....

Żebys pipki nie musiała w temblak wsadzić.uważaj uważaj:-)

Wika jak mlody? zdrówka
Gosiulek poczekaj do terminu @@@

Aga to już życze Ci udanego urlopu

reklama
gosiulek - to ja cos podobnego też czytałam gdzieś, że niektóre tak mają :-)a Ty grzecznie poczekaj na weekend, bo zbankrutujesz a firmy farmaceutyczne się wzbogacą :-D
martolinka - kiedy się umówiłaś na wizytę? chyba przegapiłem tę informacje :zawstydzona/y:

Hejka,

just - she - Ja myślę że to jest to , bo u mnie test nawet po 12 godzinach zawsze I kreskę pokazywał jak nie było ciąży :tak: &&&&&& zrób dwa testy , jeden teraz - żeby zaspokoić naszą ciekawość a drugi jutro z rańca :tak::tak:

Kochana, chętnie zaspokoiłabym Waszą (jak i moją) ciekawość, ale jestem w pracy, więc nie ma szans :sorry2: A z tą drugą kreską na teście to ona naprawdę pojawiła się dopiero po kilku godzinach i była dużo bledsza od tej kontrolnej (więc tego incydentu nie biorę jednak jako wyznacznika). Choć bardzo bym się cieszyła, gdyby Twoje słowa okazały się prawdą... :tak:

Witajcie kobitki....Byłam wczoraj na zakupkach i kupiłam sobie sukienke i sliczne spodnie materiałowe bo do moich jeansow juz nie wchodze....Zaraz jedziemy z M zamowic złobek bo jest duzo dzieci i czeba zamawiac duzo duzo wczesniej zeby byc pewnym ze bedzie miejsce...Mysle ze u was wszystko w dobra strone sie kreci.

reklama
mamusie, jak to jest z tym usg i serduszkiem? bo ja przy Miloszu nie pamietam a teraz widzialam ale slabo jak serduszko bije, natomist ak chcialam posluchac to lekarz sie nie zgdzil bo to w tym tyg ciazy szkodzi dziecku. A wY? Slyszalyscie bicie czy tylko widzialyscie?

Do góry