reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
a bardzo proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mam nadzieję, ze dołączycie do mnie szybciutko :-):-):-):-):-):-):-) Trzymam &&& za pomyślny obrót sprawy :-D:-D:-D

Zjadłam właśnie spagetti i pękammmmmmmmm :szok::szok::szok::szok::szok:

gdzieś mi się mignął brzuszek Lelek, noooo pokaźny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochana, tak to ja mam teraz :-D:-D:-D:-D:-D a Ty już prawie na półmetku jesteś :-D

wika - podziękowania za fluidki , proszę codziennie porcje wysyłać :tak::tak::tak:
dana
- podziękowania za pamięć o potrzebę :-p:-p śliczne boćki :happy2:
bunny - nie byłam w szkole, nie mam na razie jak, w listopadzie będzie dziewczyna na 1 dzień przychodziła to moze wtedy się przejdę
syneczki - wariatka, ale trzymam &&&& co by wyszło na Twoje :tak:

Ja dzisiaj jakaś przyćmiona jestem , wczoraj takiej kolki dostałam że myślałam nie wytrzymam , ale rozruszałam robiąc brzuszki i przeszło :szok::szok::szok: dzisiaj zgrzeszyłam w mojej "diecie" kupiłam orzeszki solone , aż mi usta pieką :-D:-D

Anastazja, jaką masz fajną dzisiaj rocznicę ślubu:-D:-D:-D:-D:-D a zostało coś tych orzeszków solonych, bo też bbym sobie z jednego chociaż zjadla :-D:-D:-D

No faktycznie same jedynki -@ się kończy to może poświętuje dzisiaj troche :-p:-p
a orzeszki zostały - już mam ich dość , a kupiłam tylko 100 gr :szok::szok:

dana - to teraz żeby te boćki zatrudnienie u Ciebie ( u mnie też i u sowinki :-D ) to działać trzeba :tak:

reklama
Do góry