reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

calogera a co Ty taka pewna że to wina stresów? Ja coś czuję że hormony namieszały ale nie stresowe a ciążowe :-D:-D:-D

Wika
i jest nasza świeżynka :-D

Lelek Iga ojjj tak :-D mnie również chodziło po głowie ;-)

Martolinko czekam na wieści :-)

reklama
CÓRKA!!!!
Dzidzia niemal całe USG była odwrócona plecami i lekarz stwierdził , że nie da się płci poznać. Trochę pogrzebał głowicą usg i mówi "Mam wargi"
laugh.gif
Stwierdził , że córka i szansa 1 do 1000 , ze mogł sie pomylic.
Dzidzia ma 180 gram i jest sliczna , zdrowa
wink2.gif

Co do wyników moczu to nie było leukocytów świadczacych o zapaleniu dróg moczowych więc mam sobie pic sok z zurawiny i bakterie same znikna. Przytyłam na raze 2 kg
yes2.gif

Maron mamy teraz xlandera x go. Model XA sprzedalismy a teraz bedziemy kupowac znowu;-)

Martolinka gratuluje córuni:-):-):-):-):-)

sama laski mamy w 2012 hura haha:-D

Wika a to czemu nie wasz warunkow do spania , synus dokazuje???

Dana rozumiem ze testowałaś dzis , tak? ja dzis nie za bardzo myslaca jestem wiec jaki jest jego wynik. bo ja zrozumialam ze mam sie cieszyc, tak tak?

CALOGERA KICHAJ NA TA PRACE SZKODA NERWÓW!!!! kiedy testujesz???

Ostatnia edycja:
Bunny eee jaki test? O sprawdzian z angielskiego mi chodziło.:-) Testować to ja prędko nie będę. Termin @ mam co prawda 12-tego, ale za duzo mnie nerwów kosztuje testowanie w dzień @, dzień po lub nawet dwa i zawsze wynik ujemny:tak: Dlatego, gdyby jakims cudem ( w cfo zbytnio nie wierzę) @ nie przyszedł tak do hmm nie wiem, 20-tego wtedy dopiero wrócę do tego tematu

Lelek Iga ślicznie!:-) I pasuje brzmieniem do Miłoszka

Witajcie:-)
imie Iga albo Urszula:-)

Lelek imiona bardzo ładne:-) wczoraj coś o dzieciach zaczęliśmy z Wackiem rozmawiać i on mówi, że jak będzie chłopak to Filip, a ja do niego, że chyba oszalał, bo mi jakoś nie bardzo się podoba:-p

Martolinka gratuluję córeczki:-) hehe rzeczywiście same parki nam się tworzą:tak:

Maron super wózek:-) my mieliśmy TAKO Jumpera X:tak: teraz jest u mojej siostry, a my mamy taką dużą i ciężką spacerówkę I'coo od kuzyna od Wacka i na nasze wertepy przy domu sprawdza się idealnie, a jak mamy gdzieś jechać to bierzemy spacerówkę parasolkę od mojej mamy:tak:
Liv udanej podróży bez żadnych dziwnych wydarzeń:tak:

Udało mi się wczoraj spotkać z tą kumpelą co z Niemiec przyjechała, ale pojechałam sama, bo jej dzieciaki chore, więc nie chciałam ryzykować:baffled: ehhh my to się nagadać nie umiemy, więc stwierdziła, że jak odbierze auto od mechanika to jeszcze przyjedzie do mnie jutro albo w piątek:tak: a chłopaki super sobie poradzili beze mnie:-D

O 13:00 mamy odprawę w pracy, potem śmigam do domku, zabieram Bartusia i jedziemy do Gliwic do mojej siostry, bo ma dziś osiemnastkę i msza jest o 18:00, a imprezkę robi w sobotę:tak:

martolinka gratuluje cory :-):-) same panny sie nam szykuja i zazdroszcze ze lekarz powiedzial jednoznacznie :-):-)
Lelek gratuluje :-) Iga ladnie :-) my wciaz mamy dylemat Iza czy Ada :-D

Ostatnia edycja:
Czizas zabierzcie od mnie to allegro. Kupiłam rękawiczki długie, rękawiczki z klapką (w takiej najlepiej mi się auto w zimie prowadzi), czapkę i dwie spódnice:tak: ale już nic więcej, bo nie mam kaski:baffled:

martolinka u mnie 14 tc byl chlopak, pozniej w 18tc nie chcial sie dzidzius pokazac, w 22tc chyba dziewczynka ale ulozenie tez bylo takie ze ciezko bylo stwierdzic i kilka dni pozniej w szpitalu jak bylam - lekarz tez nie mogl dojrzec ale powiedzial, ze jak sie chowa to pewnie dziewczynka ;-) ostatnio w piatek ginka powiedziala ze chyba dziewczynka, wiec tego na razie sie trzymamy :-) mala jest na kazdym usg ulozona dupkowo i jakos nozek nie chce rozkladac :tak:

reklama
karolina prawniczka moze to ciaza poczekaj do terminu @

Witam sie i ja u mnie 22dc dzis wiec po niedzieli jesli 2 nie przylezie tez bede testowac .
Wczoraj byłam u gin po recepty na cyto i ogolnie ,nasiedzialam sie 3 godziny ponad i wracałam 50km/h bo taka straszna mgla była masakra.Ogólnie zadnych rewelacji napewno jest po owu mialam usg dowcipne i kazala brac teraz lutke dopiero od 17dc i czekac jak bede miala wyniki micha mam przyjsc.

Do góry