Witajcie mamuśki!
Ja weekend mam utrudniony dostęp do kompa bo Adam szaleje ale teraz coś mogę swobobnie napisać póki Olo śpi.

Opowiem co nieco nieobecnym.
Spotkałyśmy się pod salą zabaw i naprawdę fajnie wyglądałyśmy w sześć z wózkami. Ulik jako jedyna miała balonik i dzięki niej sie odnalazłyśmy. ;D Wojtul jest cudny i nie ma się co dziwić, towarzystwo mało mobilne było, więc się troche denerwował

Ulik! Nigdy w życiu bym nie pomyślała, ze niesympatyczna jesteś! Pomyś! Za rok Ty będziesz sobie spokojnie siedzieć i patrzeć jak Wojtek się bawi my będziemy ganiać nasze dzieci! Poza tym jak dla mnie to On był grzeczny! Potem zdecydowałyśmy znaleźć miejsce na spokojne pogaduszki. Weszłyśmy do MF i udała nam się znaleźć fajne kanapy i sporo miejsca dla wózków. Jak widać na fotkach rozmowom nie było końca tym bardziej, że w towarzystwie byly dwie nauczycielki i dwie farmaceutki. Wspólnych tematów nie brakowało i "buzie nam sie nie zamykały". ;D Poza tematami dziecinnymi poruszone były kwestie zawodowe, rodzinne i ogólne. A dzieci?
Zuzia padiqq - rozesmiana kokietka ;D Uwodziła mi męża!
Kalina Magialenny - śpiewaczka z cudną spineczką!
Jasiek nausea - najwyższy z całej stawki i jedyny w krótkich

spodenkach!
Szymon Abi - roześmiany od ucha do ucha!
Wojtul to zdecydowanie mój ulubieniec! Kiedy Olo taki będzie ???
Było superowo! Ja chcę jeszcze raz!
Pomysł z chat-roomem według mnie bardzo dobry! Agawa napisz coś więcej na ten temat. Jak już się oczywiście wykurujecie. No i Julcie mocno uściskaj!
Nausea nie zdążyłysmy dobrze pogadać! A te twoje dzieciaki to duże? Wychowawstwo masz? Rany, chyba mnie zabijesz, bo nie wiem nawet czego uczysz?