Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ULIK ---------ja nie mieszkam i nie pracuję w Łodzi-----moje gadanie rozpocznie się na dobre jutro------życze Tobie i sobie mocnych strun głosowychpozdrawiam Cię i Wojtasa-----fajny chłopaszek z Niego
Dołączyłam do Was niedawno... Ale jako przyszła mamusia (to już pod koniec listopada) chciałabym nawiązać kontakt. Gdybyście planowały kolejne spotkanie, to chętnie do was dołączę! :-)
Pozdrawiam.
Witaj Iwonko!Wcale się nie dziwię,ze jestes szczęśliwa-przecież to cudowne nosić taka małą istotkę w sobie... :laugh:A kolezanki moze tego szczęścia Ci po prostu zazdroszczą Wiesz,mieszkamy niedaleko siebie.
ULIK ---------ja nie mieszkam i nie pracuję w Łodzi-----moje gadanie rozpocznie się na dobre jutro------życze Tobie i sobie mocnych strun głosowychpozdrawiam Cię i Wojtasa-----fajny chłopaszek z Niego