reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Tak wiem, ale byłam już raz u jednego z pediatrów prywatnych, nie pamiętam już jak się nazywał, coś na "C"... no i on powiedział, że nie szczepi, bo szczepieniem zajmują się pielęgniarki a on żadnej nie zatrudnia.
My kupujemy sami szczepionki, ale mnie nasza przychodnia nie odpowiada, dlatego szukam jakiejś kompleksowej opieki prywatnej.

Ale podaj mi ten nr do dr zielinskiej na PW, może się zdecyduję.

jak tam dziewczyny po świątecznym obżarstwie? Mi to chyba z 3 kg wskoczyły:-Dale co tam, nie odmawialam sobie!!!!!

Pozdawiam goraco!!!

Czesc Mamusie:) My też żeśmy sobie niczego nie odmawiały i efekty też widac na wadze, ale co tam w końcu Świeta. Tylko po tych świetach to mnie okropny leń dopadł i nic mi sie nie chce, w przeciwieństwie do mojej córeczki która kopie i rozrabia strasznie. Pozdrawiam Was goraco.
02rbp1

Kasiulla, dzięki!

Ciężarówki, Wam wolno tyć :-D więc się nie przejmujcie niczym :)))

A ja jutro z rana wyjeżdżam na Sylwka, odezwę się po nowym roku dopiero. Także chciałam Wam życzyć Udanej zabawy sylwestrowej :-) i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku :)

Z okazji zbilżającego się ogromnymi krokami ROKU 2007,życzymy WAM spełnienia wszystkich marzeń, aby dzieciaczki rosły duże i zdrowe, żeby były dla Was ogromną pociechą, aby bycie mamą było dla Was ogromna radością. Zyczymy Wam mnóstwa szczęścia i miłości.
Składam życzenia już dziś, bo nie wiem czy udałoby mi sie jutro.
A tak po za tym, co robicie w Sylwestra.
My mamy z aproszenie od Naszych bliskich znajomych, do nich do domu.
Tylko powiem Wam tak szczerze, że poi co mam dośc imprezowania.Nie chce mi sie iść, mam ochote posiedzieć w domu z mężem i chłopcami i obejrzeć telewizje.
Zresztą bedzie mój ukochany film "Dirty Dancing".
To jest chyba jedyny film, który mogłabym oglądać kilka razy.
Nie wiem co zrobimy.Zobaczymy.
W kazdy razie życzymy WAM I waszym Rodzinkom

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007

Z okazji Nowego Roku zycze wszystkim mamumsiomz Łodzi duzo zdrowia szczescia milosci i pociechy z naszych malych skarbow!!!
oraz szampanskiej zabawy!!!!

reklama
Czesc Mamusie. Chciałam wam złozyc serdeczne życzenia na Nowy Rok oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej.
Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku.

02rbp1

Do góry