Jestem, jestem

Miałam w domu infekcję i Julka znowu obsypana była - tak jak Ulik ;D Ale serio, Zyrtec albo jakieś inne paskudztwo łykasz? Kup sobie Oilatum żel pod prysznic + krem do ciała... powalcz w aptece o próbki z SVR - dostają tylko im bokiem idą (jak wpadniesz do mnie to ci odleję trochę w słoiczek) bo jest drogi i nie wszystkim pomaga.. proponuję też Elidel ale kosztuje swoje z tym, że właściwości ma takie jak sterydowe mazidło - tyle tylko, że nie zawiera sterydów..
Jutro Julencja ma 5 urodziny

Byłam dzisiaj w Galerii w Smyku - bo tylko tam sa te Little Pony do karmienia - i mało ataku serca nie dostałam przedzierając się w godzinach szczytu przez miasto

Jechałam Piłsudskiego ale skapitulowałam i na okrągło przez Dąbrowę na Olechów pojechałam, potem na Janów to już tylko rzut beretem
Kobiety,
czy Wy zostawicie sprawę tego paszkwila na Gazecie.pl? Ja bym nie darowała - tam są umieszczone Wasze personalia a artykuł aż okapuje jadem.. Mam jakieś namiary na dobrego adwokata... chcecie?
Idę rozprostować kończyny i kręgokolumnę.. stara jestem więc mi się należy, a co.. jutro w tyłek dostanę bo prosto z pracy biegnę przyjęcie przygotować do domu a potem po jubilatę do przedszkola...
Papatki Łodzianeczki

Na Łodzianinie mało być info o imprezach Sylwestrowych ale lipa.. są ze 4 czy 5 ofert.. buu..