Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ratuję się czym mogę. Jutro idę na KTG i jestem ciekawa, jak przeżyję 20 min nie drapiąc się po brzuchu? 
nawilzaj czesto brzuch np oliwka , brzuch rośnie skóra swedzi to normalne. Ja musze isc do okulisty z maluszkiem bolekarz zauwayl jakies nie prawidlowosci, mam nadzieje ze to nic powaznego. poza tym maz mi jakies chorobsko przywlókł do domudymelek ja mam czerwony brzuch od drapania, krostki też mam i też swędzą (nie wspominając o czerwonych rozstępach...). Też jadłam grzyby, ale na szczęście nic mi nie jest. Właściwie jak na razie nic mi nie puchnie. Nie mam pojęcia, co mogłoby Ci pomóc
Na szczęście badania wypadły mi dobrze i nie mam cholestazy. Za to złapałam jakieś choróbsko i jest coraz gorzej. Gardło mnie boli, kaszel suchy, więc się wykaszleć do końca nie mogę - a jeszcze przeczytałam gdzieś, ze uporczywy kaszel może przyspieszyć poródRatuję się czym mogę. Jutro idę na KTG i jestem ciekawa, jak przeżyję 20 min nie drapiąc się po brzuchu?
Dziewczyny, dajcie znać, jak będziecie już po wszystkim.
Pozdrowionka!

Ja też dopiero co się dorwałam do kompa, bo mój Małż dziś miał wolne i postanowił nadrobić "kontakty" z kompem i grami.
Maluszek mało się rusza. Nie tak że zupełnie przestał, ale ledno mogę dosłuchac się tych ruchów. Mąż na mnie się złości że nie potrzebnie znowu panikuje. Niby te 10 ruchów mogę się doliczyć, ale są bardzo słabe. Niby wyszłam wczoraj z KTG uspokojona przez lekarza (nie mojego), ale nadal się martwie. Wkońcu kilka razy tętno spadło ponizej 120, a czasem maluszek zupełnie uciekł. Jestem pewna, ze dostałam jakiegoś uczulenia i przez to mały ma mniej tlenu dostarczne. Dzisiaj na szczęście po nocy z nogami uniesionymi do góry mam nieco mniejszą opuchlizne. Staram się odychać głęboko, bo zauważyłam że maluszek się wtedy ożywia. Spałam przy otwartym oknie....