Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, gdzie w Łodzi jest dobrze zaopatrzony sklep dla dzieci?
Chodzi mi o ubrania, a dokładnie kombinezony.
Nie chce mi się latać po galeriach. Wolałabym jakiś duży sklep, gdzie są rzeczy kilku marek.
Hej dziewczyny.
Ja nadal oczekuję na poród, ale ostatnie 2 dni dały mi nieźle w kość. W pt na KTG Maluch ciągle spał, skurczy nie miałam, więc ogólnie ok. Potem miałam wizytę u ginki i ta mnie tak przebadała, że naruszyła mi szyjkę. Trochę krwawiłam, ale to nic w porównaniu do reszty "doznań". Po powrocie do domu zaczął boleć mnie dół brzucha i pojawiło się uczucie ciągnięcia. Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku, bo ciągnięcie było na tyle silne, że nawet przekręcenie się na bok strasznie bolało. Jeszcze chyba Mały wstawia mi się w miednicę, bo czuję straszny ucisk wewnątrz i jakby rozrywanie. Dzisiaj jest już lepiej. W środę mam jeszcze KTG i USG, żeby sprawdzić ułożenie Dzidzi - o ile do tej pory nie urodzę. Niby termin mija we wt, ale poprzednia ginka wyliczyła, że 22.10, więc w pt muszę zgłosić się do szpitala. Co będzie to będzie, ale chcę już być po.
Dymelek bardzo Ci współczuję tych przeżyć:-( Nie załamuj się, bo może jednak nie będzie tak źle z Twoim życiem sex, ani podczas drugiego porodu. Czasem lekarze straszą, a potem okazuje się, że nie jest tak źle.
Piszcie dziewczyny o swoich przeżyciach tych dobrych i tych smutnych, bo zawsze doświadczenie innych czegoś nas uczy, a poza tym można tu znaleźć osoby, które już mają wiele za sobą i mądrze doradzą.
Trzymajcie za mnie kciuki:-)