Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde aż tak Kinia?to współczuję Ci tej szyjki,mi na szczęście nie popękała,chociaż o to tez się obawialimba witaj. Życzę szybkiej wygranej z pleśniawkami.
dymelek Super, że Ty również już po. Gratuluję i obyś jak najdłużej pospała w nocy i żebyś szybko doszła do siebie.
kurczak mnie to szyjka popękała z dwóch stron, bo Nadka z rączką się pchała i zahaczyła no i niestety trochę mnie uszkodziła...
Kashyaa Witaj. My co prawda już mamusiowo, albo prawie mamusiowo, ale jesteś tu mile widziana. Każda z nas dopiero co była na półmetku i chętnie Ci doradzimy, wysłuchamy
Kamelija odpoczywaj kochana póki możesz, bo powiem Ci, że już po to sobie nie odpoczniesz... Niestety sen to dla mnie teraz coś bardzo cennego i prawie niemożliwego do zdobycia
Nadia grzeczna i zdrowa, ale mało śpi... W dzień prawie ciągle oczy otwarte, a w nocy śpi np 3-4 h, a później 1-2h to karmienie i usypianie. W łóżeczku czasami sama zasypia, ale chętniej na rękach przy karmieniu, albo jak tatuś kołysze i nosi - to wieczorny rytułał - Tata kąpie, mama karmi, tata usypia ;] Ja już chodzę normalnie, siadanie też już prawie nie boli, samopoczucie super![]()
kurczak, aniutka dziewczyny napiszcie jak długo po porodzie musiałyście jeszcze chodzić z podpaską i kiedy obcinałyście maleństwu pierwszy raz paznokcie?
Mam problem z suwaczkiem ;/ Nie zmienia się wiek, mojej Nadki...