reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja w pierwszym pomieszczeniu dostałam krokomierz :) W kolejnym, wielkiej sypialni, nie mogłam córci nakarmić, bo wszystko ją rozpraszało i nie chwytała cycusia i ogólnie biegałam z jej ciuszkami w ręku, bo za ciepło ja ubrałam :)

Ja w pierwszym pomieszczeniu dostałam krokomierz :) W kolejnym, wielkiej sypialni, nie mogłam córci nakarmić, bo wszystko ją rozpraszało i nie chwytała cycusia i ogólnie biegałam z jej ciuszkami w ręku, bo za ciepło ja ubrałam :)
ciebie kojarze, rozmawiałas z pediatrą o karmieniu? stałam obok ciebie.rysowałam kredką kota na papierze.a na łózku siedziala obok ciebie moja kolezanka i obok ja

ja w pierszej sali bylam z przodu posadzilam mal na tej czerwonej pufie i robilam zdjecia
ciebie nie kkojarze, ale tez pewnie sie widzialysmy, musimy sie na ten spacer umówić, moze jutro? bo dzisiaj nie mam wozka a poza tym walnełam sie wczoraj w fotel i noga mnie boli,

Zea ja mam ryzjerke mysle ze jak do niej zadzwonisz i sie umowisz to bedzie mogla cie w nd uczesac ale musisz z nia pogada noi jest na balutach, ewentualnie na gornej mam ryzjera, mnie nie czesal ale jest dobry i moge go polecic.wysle ci numery na priv

reklama
Hej, ale fajny ruch się zrobil :)
Po pierwsze i najwazniejsze - Marysiu wielkie gratki !!! Cudnie, ze będziecie mieć malusiego bobaska, a głuipm gadanem sie nie przejmuj :*
My w sobotę wrócilismy z wakacji. Byliśmy nad Bałtykiem i ... no tak, wszystko co dobre szybko sie kończy i juz dzis małż wrócił do pracy, a ja .... do przerwanej diety ;)
Jesli chodzi o gabaryty to ja tez od kilku lat walczę z balastem. Jeszcze 6lat temu wazyłam 55kg, ale potem rzuciłam palenie, zaczęlam się opychac smieciami i efekt był taki, że dobiłam do 70+ przy wzroście 156 ;( W ciązy niewiele przytyłam ale pół roku po porodzie waga pokazała 79 i wtedy postanowiłam sie ogarnąc, więc od połowy maja jestem na diecie i zrzuciłam 14kg :) Jeszcze duzo przede mną, ale jestem dobrej myśli :) Także Marysiu kofana, myśl teraz tylko o tym żeby dzidzius był zdrowy (i TY także), a nadprogramowe kilogramy zgubisz po porodzie :)

Zea, ja od roku chodzę strzyć grzywę do Lovely Look w M1 i tam naprawdę są dobre fryzjerki :) W niedzielę salon jest też otwarty. Z tym że nie wiem jak jest z czesaniem .......

Dziewczyny, mozecie polecić jakiegoś dermatologa dziecięcago ???? MOja Alusia ma takie dziwne plamki pod kolankiem i chciałabym sie upewnić czy to "tylko" znamię :)
A propos ginów, to ja tez sie rozglądam za jakims dobrym na nfz. (w ciązy chodziłam do Gruszczyńskiej-Walczak prywatnie - 70zł z usg). Koleżnaka poleciła mi dr Elżbietę Król-Leszczyńską, czy słyszałyście jakies opinie o niej ???

Do góry