Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to ja Was też kojarzę Ty lub Twoja koleżanka rozmawiała ze mną Raz w namiocie, drugi raz na zewnątrz jak szłyśmy do parkingu Hehe, moja Malwinka "zaczepiała" jednego z Waszych synów. To jutro spacer, w parku, na Zdrowiu??
oj nie wiem czy dam rade dojechac na zdrowie bo ode mnie to prawie 1,5godz jazdy. A ja mam mdłości i cieżko mi sie jezdzi komunikacja miejska, a M idzie oddac krew wiec mnie nie zawiezie. A moze gdzies bardziej w centrum. Bo ty w jakim rejonie mieszkasz
?
a obok kaliskiej jest park, tylko nie wiem co to za park miedzy kaliska a realem?
albo mozemy spotkac sie na kaliskiej ja tam 52 sobie dojade i gdzies sie przejsc. tylko wlasnie mi sie cos przypomnialo , napisz mi swoj numer na priv, i wieczorem sie jeszcze dokladnie umowimy, bo ja jutro musze cos zalatwic i nie wiem o ktorej dokladnie bede wolna