Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja, jak pisałam wcześniej, mogę w środę i w czwartek. W środę umówiłyśmy się z Marysią o 13, na Kaliskim, więc jak ktoś może wygospodarować trochę czasu to zapraszamy, a co do czwartku, to może pójdziemy do parku jakiegoś? Może do botanika lub zoo?
nancy to mozemy sie wszystkie umowic na czwartek tylko ja moge o 12 na kaliskiej to pojdziemy do tego parku tam obok?, a jutro sobie posprzatam tak zeby w czwartek nie miec problemu
kasfree ja byłam ostatnio z dzieckiem u dermatologa w poradni przy szpitalu na Kniaziewicza. Nazywa się dr. Korc. Wydawała się całkiem konkretna. Od razu dała mi liste rzeczy który maluszek uczulony na białko mleka krowiego nie powinien jeść. Były tam naprawdę interesujące produktu. Szoda że o nich nie wiedziała wcześniej.... Poza tym o niej nic więcej nie wiem.