reklama

Mamusie z Łodzi

byłamm u dentysty wczoraj, dopatrzyła sie 3 dziur:szok:, mam przyjsc w pazdzierniku, a chociaz jakby co to mam za darmo kanalowe uff

i znowu mi nie dobrze bleeee
spotkanie z tesciami w pt bedzie..chyba dobrze bo jak tesciowa zawalu dostanie to tesc ja uratuje:)

mój macius zjadl sniadanie tak ze ma chleb nawet w pampersie i rozowego pampersa od arbuza..a ja nie mam sily tego sprzatac, ale musze buuu

reklama
Szkoda,że się jeszcze nie poznamy Marysiu i nasze dzieciaczki majóweczki przeca,boś Ty majówka jest
A co do godziny to wstępna była ta 12.00 na Kaliskim,to niech zostanie może,tylko mam nadzieję,że nie będzie tego co teraz,takiej burzy,to se w poczekalni pogadamy:-D
Nancy lookne wehikuł o której mamy,zebyśmy se jednym przyjechały

Brrrr,na słowo dentysta to mi ciary przechodzą,brrr

Cześć dziewczyny,
Ja piszę dziś z Władysławowa - całe 4 dni zasłużonych wakacji, he he szkoda że tylko 4/ Ale dobre i to. Wczoraj był upał, dzisiaj już deszczyk a jutro też ma być gorąco, co mnie cieszy, bo wreszcie to moje blade ciało trochę słonca zobaczy :)
Aż nie chce mi się wracać do Łodzi :) Tylko Amelka morz się boi. Że zimne i mówi, że boi się, że jej "rybki beda nóżki lizać":-D

Pozdrawiam, Ewa
PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ NOWORODKA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry