reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

cześć!

ja tez jestem mamą z LDZ :D
29 stycznia zostałam mamusią wojtka.
i nie mam zadnej kolezanki " w realu" ktora bylaby mamą! dlatego rozmowy na forum sa naprawde superprzydatne :D
pozdrawiam!

reklama
"Motyla" w brzuchu to ja poczułam ok 16tc (choć coś mnie tam juz łaskotało ok 13 tc) i to był motyl kopiący. ;D Na samym początku mój brzuch pobolewał. Żoładek i jelita tez dawały mocno o sobie znać. Pozdrawiam
a

Witajcie.Ciekawa jestem ile na tym naszym forum mamus z Lodzi.Zapraszam wszystkie mamy z Lodzi do wpisywania sie.ja mam na imie Agnieeszka jestem wasnie z Lodzi.Mam 24 lata i dwch chlopcow Kamilka  i Oskara.
Pozdrawiam wszystkie mamy z Lodzi i nie tylko.
Przepraszam, ale cos mi zaszwankowal komputer i nie dziaaja polskie znaki.:)

helou

jam takze z LDZ :D mam 24 lata, a mój synek 8 i pół miesiaca :) mieszkam przy makro :)
wyglada na to, ze nieduzo nas tu... ???

Witam wszyskie Łodzianki, i zapraszam do działu "związki rodzinne" ; "to my" na wątek "mamusie z łodzi", bo jak na razie jesteśmy tam tylko we trzy :( a byłoby miło gdyby było nas dużo dużo więcej.

reklama
czesc Dziewczyny! melduje sie kolejna lodzianka. Jestem mama wrzesniowego Kamilka :)
Mieszkamy w srodmiesciu. Wasze Dzidziole sa starsze wiec napewno w przyszlosci bede zadawac mnostwo pytan, nie zawsze madrych ;)
Musze konczyc, maly ssak jest niecierpliwy ;D
Buziaczki

Do góry