reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

A jak niedaleko Viki to i mnie:-D
Mnie rozklada grypsko chyba, wlasnie popijam herbate z cytryna i miodem, i tu moja dieta poszla w las bo mialo byc zero slodyczy, i chociaz miod mawiele wlasciwosci odzywczych ok, to jednak mawiecej kalorii niz bialy cukier...a moje ubrania czekaja w szfie....:-D

reklama
Witam Łodzianki! :tak: Kiedyś już coś tu pisałam, ale później była cisza, a później ja nie miałam czasu na komputer, a teraz tak sobie myślę, że fajnie byłoby pogadać czasem! :-)
Jestem z Teofilowa, a dokładniej z okolic Żabieńca i też cały czas myślę o zabraniu malucha na basen właśnie do Wodnisia, ale jakoś zawsze czasu brak. Muszę przyznać, że odwagi też, bo pływaczka ze mnie żadna i wprost panicznie boję się wody :zawstydzona/y:

Heloł:-D Suwaczek bardzo ladnie wyszedl:tak::-)
Ja dzisiaj maly zapierdziel, jutro mamy gosci, wiec wszystkomusi blyszczec, no i ugotowac dzis musze poki jest jacek bo jutro dopolunia go nie bedzie, a jak maly bedzie taki jak dzis to do poludnia nic nie zrobie:sorry2:
Zmykam dziewczynki, dobrej nocki

isiula suwaczek w koncu sie pojawił;-)

magda no to zycze udanej imprezki.

a ja jutro do lekarza z pawłem bo ma zapalenie oskrzeli no i jutro do kontroli.niby jest wszystko ok..ale jak zacznie kaszlec to masakra jakas...czasem az wymiotuje. juz teraz dostal antybiotyk a kaszel wciaz jest...:-(

magda pisząc na temat basenu "blisko nas" mialam na mysli nas to znaczy mnie i ciebie hahahaha..tez bym poszła z pablem ale niestety jak jestem sama to nie mam zupelnie czasu bo damian ma 3 razy w tygodniu karate, raz basen i raz angielski...tak ze tydzien napiety na maksa:tak:

a powiedzcie mi dziewczyny magda/irlandia czy w aleksandrowie jest jakas silownia albo fitnes club??taki wiecie dla kobiet nie dla samych mięśniakow?
musze cos ze sobą zaczac robic bo mam wrazenie ze flaczeje..:sorry::confused::eek:

jesli chodzi o basen, to my chodzimy cala rodzinka na nowa gdynie. Nina jest zapisana na zajecia do szkoly Wodnis - jest bardzo fajnie, mala uwielbia te zajecia. a przy okazji rodzice tez moga sie wymoczyc, wymasowac i wysaunowac :tak:

Hej dziewczyny z tym suwaczkim to same kłopoty:wściekła/y::no::growl: musze wstawiac je ręcznie :eek: no ale trudnooo.

U mnie właśnie była pielęgniarka środowiskowa :eek: a ja w piżamce hehehe. Całe szczęście wszystko ok!!!:-)
Bałam się co to będzie jak przyjdzie (tyle się na słuchałam jakie to one są że patrzą w kąty i tak dalej...) ale ta akurat była ok.
Pozdrawiam miłej imprezki:-) niech pociecha wraca szybko do zdrowia :-)

hej, z pierwszym synem chodziłam do wodnisia przy aleksandrowskiej dopoki nie skonczyl roku. Bylo ok chociaz troche za drogo, no i trudno bylo sie wstrzelic w konkretna godzine zeby dziecko bylo wyspane, najedzone i zadowolone. Teraz chodzimy do Nowej Gdyni i jest super :) Woda w basenie jest cieplutka, w tym samym basenie odbywaja sie tez zajecia z Wodnisia (nie wiem czy sie przeniesli czy II filie zalozyli, ale nauczyciele ci sami). My chodzimy osobno sami, zabieramy zabaweczki i dzieci maja radoche. Przychodzimy o czasie ktoy nam pasuje i jest super.

Ja juz po imprezce, bylo suuuuperowo:-)Bardzo ale to bardzo lubie moja kuzynke i jej meza, zreszta jej rodzicow tez, przywiezli ze soba anglika z pracy od meza mojej kuzynki i za cholere nie moglam go zrozumiec, jakis belkot normalnie:-):-):-)Jak dominik do niego mowil to ok, wszystko rozumialam ale jak cos zaczal do mnie szprechac to ni cholera:-DZocha przeszczesliwa dostala superowe prezenty, maly zreszta tez ale jemu to wszystko jedno poki co;-):-)

Viki, czy silownia to nie wiem, kiedys chodzilam na aerobik, do osrodka chyba pomocy na przeciwko zielonego romanowa, tanio i bardzo fajnie, tylko czulam sie troche nie swojo bo tam kobitki juz sie znaly dlugo a ja nowa...No i jest aerobik na basenie, chcialam sie zapisac ale tam tylko w tygodniu, a to mnie nie bardzo pasuje bo jacek roznie wraca do domu.
Ja mam nadzieje ze moj maly nie zarazi sie od nas, bo wszyscy w domu zasmarkani i z bolacym gardlem lazimy, juz 2 razy bral antybiotyk, raz mial jelitowke i czekam w koncu kiedy go zaszczepia.
Moze uda nam sie za tydzien w piatek pojechac na slask do rodzinki bo juz tam dlugo nie bylam, i troche mi juz teskno:sorry2:

reklama
magda a moze poszłybysmy razem na jakis areobik czy coś takiego?:sorry:we dwie zawsze razniej...

dziewczynki ja mam pytanko. planujemy spotkanie mamuś z wątku grudniowego i jakos padło ze najlepiej wszystkim dojechac do lodzi wiec moze znacie jakies fajne miejsce? to znaczy chodzi mi o miejsce gdzie mozna załatwic nocleg, tzn jakis pensjonacik itp. wiem ze chyba w arturówku jest cos takiego ale moze znacie jeszcze jakies inne fajne miejsca i mozecie cos polecic???

nie musi byc to centralnie łódź ale cos w poblizu..

Do góry