Marysia Twój synek napewno szybciutko wyzdrowieje i przywieziesz go do domu. Teraz bardzo ważne jest, żebyś do niego jeździła i go karmiła to wzmocni waszą więź póki będzie musiał być w szpitalu. Trzymaj się cieplutko

)
dentico29 witamy serdecznie, ja też nie mieszkam w Łodzi tylko w Zgierzu i także na tym forum jestem. Zapewniam Cię, że jesteś tu mile widziana. Życzę powodzenia w staraniach i mam nadzieję, że będziesz nas informować jak wam się uda

)
Jeżeli chodzi o wizytę to jak to pani gin stwierdziła: "Wszystko jest w najlepszym porządku także nie mam się o co do pani przyczepić"

) Nadal mam brać żelazo, ale powiedziała, że obecnie nie powinnam się niepokoić. Najważniejsze, że szyjka jest prawidłowa, a macica miękka. Czuję się dobrze, teraz tylko czekam na USG jeszcze półtora tygodnia.
Dzisiaj jeszcze mam dzień wolny, więc poleniu****ę, ale niestety pogoda nie dopisuje spacerkowo, a szkoda, bo miałam w planie przejść się do parku na dłuższy spacer z psiakiem, ale z drugiej strony wystarczy ciepło się ubrać zabrać kurtkę z kapturem i wszystko będzie okey. Z resztą może pogoda się poprawi

) Idę posprzątać trochę i zjeść śniadanko.
Miłego dnia