reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Matitka, ja jestem zwolenniczką, w takich przypadkach, raczej radykalnych rozwiązań. Skoro zostawił Cię samą, w takim etapie zycia, kiedy najbardziej sie potrzebuje wsparcia i opieki, to nie zasługuje na żadną szansę. Ja rozumiem, że mozna mieć różne kryzysy, brak pieniędzy, chore dziecko, ale sa ludzie, którzy to przezywają, ale jednak daja radę i są razem. Skoro raz już tak zrobił, może to zrobić ponownie, a Ty zawsze będziesz cierpieć

reklama
Cześć dziewczyny,

Udało się nam wynająć nasze mieszkanie w Łodzi:-) Bardzo się cieszę, bo to wcale nie było takie oczywiste - mieszkanie jest w okolicach Matki Polki więc daleko od centrum. ALe się udało. I teraz czeka mnie wywiezienie całej zawartości szaf, bo babeczka zażyczyła sobie, zeby zostawić wszystkie meble puste.. roboty mam po dziurki w nosie.. i teraz to wszystko przewieźc do Wa-wy, część po rodzicach porozdawać, na strychach pochować. I od 1 października będę do Was pisać ze stolycy..

Dajcie mi jakiegoś wirtualnego kopa, żebym zaczęła szukać pracy:cool2:

Pozdrawiam, Ewa
...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca

He he, dzięki Kinia, ale fotografia to nie jest moja główna praca. To tylko zajęcie dodatkowe. Będę szukać w dziedzinie spec. ds exportu, sprzedaży międzynarodowej, cos w tym stylu. Udało mi się wysłać dzisiaj pierwsze CV do Wawy, ale raczej się nie nastawiam, bo był wymóg dużego doświadczenia, he he, ale nie zaszkodzi :)

Pozdrawiam, Ewa
...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca

hej , Ja dr Jaaszka osobiie nie znam ale jak bylam w szpitalu kolezanka mi go polecała i miał mnie wziąśc pod swoje skrzydła, (ale ze dnia nastepnego wszystko sie posypało, nie było takiej potrzeby) ale z tego co wiem jest to lekarz z powołania, i naprawde potrafi zając sie pacjentka.

U nas Maciek zdrowy, Moj M mial teraz urlop wiec nawet nie mialam iedy wejsc na babyboom. Impreza udana , tort srednio, ale czasem tak bywa.
Od poniedziałku biore sie za siebie, wciaz szukam mamy co by choc raz w tyg na jakis areobik albo cos poszla ze mna:(,

W pt zrobilismy sobie wycieczke krecac sie przez 4 i pol godziny po autostradzie pojechalismy w bardzo jak dla mnie nostalgiczne miejsce obozy koncentracyjne na slasku.
jeden obejrzalam , drugi nie wszystko bo maciek sie przesikal i musialam wrocic do samochodu z nim.

Marysia868 ja też szukam motywacji żeby się wziąć za siebie. Chciałam się zapisać na aquaareobic ale nie było już miejsc... i jakoś sie zdemotywowałam. Myślałam jeszcze o jakimś basenie, bo w wodzie nie widać przynajmniej ciała. Areobików nie lubię za bardzo bo nie mam za grosz wyczucia rytmu i zawsze od grupy odstaje i to strasznie w tych piekielnych lustrach widać...

reklama
Do góry