reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Moje drogie!!!
Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnieocala nam życie.

Klaudia i Krystian z mamą

reklama
ja też idę na gotowca - do teściów

co do wizyty Mirka w poradni - na zdjęciu RTG płuca wyszły czyste - uffff..... - oczywiście odczyn poszczepienny p. gruźliczy wyszedł super

co do klatki szewskiej - to niezbyt dobrze - następuje przemieszczanie organów z tego powodu obraz serca jest powiększony i płuca mają jakieś widoczne pasemka (wzmożona praca naczyniowa):szok: - nie wiem ...............
- mamy po świętach umówić się na konsultację z torakochirurgiem i jechać do Rabki
przeraża mnie to wszystko - czytając na forach i publikacjach naukowych o operacjach na pectusach to niezbyt to fajnie wszystko wygląda

my dzisiaj idziemy też z Mirkiem ze święconką:-) - Mirek już wczoraj szykował sobie naklejki na jajka, farbki do malowania jajek

acha złożyliśmy podanie do przedszkola na 20 miejsc jest jak na razie 80 dzieci - szok - nie wiem czy się dostanie

Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.

My własnie wróciliśmy z kościoła.jestem w szoku,Oliwka była bardzo grzeczna,no długo to nie trwało bo z 25min ale zawsze to coś.Było bardzo dużo dzieci,więc cały czas grzecznie siedziała w wózku i gadała sobie z koleżankami.No i wyjmowała wszystko z koszyka,nie raz lądowało wszystko na ziemi :-D:-D:-D:-D:-D:-D i rozpakowała wszystkie zające ze sreberek i zaczęła wyjadać czekolade :-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy jak jutro wytrzyma w kościele,to już bedzie godzina więc będzie trudniej ale liczę na to że będzie duzo dzieci i że damy radę.A jak nie to wyjdziemy przed kościól to troche pobiega.

Kochane wpadam na chwilke zyczyc Wam wszystkiego co najlepsze, spelnienia wszystkich marzen, duuuzo zdrowia i w ogole wszystkiego najlepsiejszego!!!

p.s. U nas tez swieta u rodzicow-tesciow. Wszystko na gotowe idziemy:laugh2:. Jak zawsze.

Ech fajnie macie dziewczynki....widze, ze w zasadzie wszystkie bedziecie goscic gdzies na swieta, wiec mozecie odpoczywac.
My - jak zwykle zreszta - w domu....wiec zapierdzielam jak dziki osioł, kuchnia - dzieci - kuchnia - dzieci.....dopiero teraz usiadlam z kawka........Coz....swieta :sorry::confused2:

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!!!
swvnlx.jpg

Witam się i ja po świętach :biggrin2: jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na pewno przytyło :tak::tak:

reklama
Witam !!!!
Co agnes prawda to prawda , szybko świeta minęły i codzienna szarość się pojawia!!!
my też wróciliśmy od rodziców , ale mały jęczał czały dzień że boli go brzuszek i okazało się że ma zaparcie , a przedwczoraj sie załatwiał , a dzisiaj aż tak , dałam mu czopek i jabłko starte i jogurt i w końcu bylo ok ale strasznie boleśnie , czemu ten mój synek tak bidny sie męczy albo wymiotuje , albo biegunka , albo zaparcie , a szpitali ma chyba dosyc na całe życie

a rodzinki też mam dość biedny ziewał , bolał go brzuch i cały dzień mi jęczeli że mam iśc z nim do kardiolog bo to może od serca !!!! o ludzie przecież byłam w lutym i mamy kontrolę za pół roku a oni już chyba przeginają:-(

Do góry