reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny, co tu taka cisza???

Zyrafa ciesze sie, że z dzidzią-córcią;-) wszystko oki.

Wiecie co ja w będąc w ciąży bardzo duzo jadłam nabiału, ale lubię go nawet tak na codzień i nie w ciązy ;-).Ale pod koniec ciązy, ok.8-9 m-ca miałam taką jazde na ser biały, że :szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

reklama
brunetka własnie nie wiem czemu taka cisza,gdzie sie podziałty dziewczynki.

A co do prezentow to ja zawsze mam problem,u mnie jeszcze nic nie kupione.
A wszedzie jest szał światecznych zakupow:-):-):-)

Cześc Dziewczynki.
Witam po weekendowej przerwie.
Co tam u Was w ostatnim tygodniu przed świętami?
Ja jeszcze nie mam choinki:errr: i w takim tempie kupowania nie wiem czy zdążę przed swietami;-)
Za to mam juz wszystkie prezenty i zrobione 80% porządków (przez mojego M i teściową).
Nadal spożywam sery i ryby (brrr) ale dam radę.

ŻYRAFA cieszę się,że z Twoja dzidzią wszystko o.k. i że zaczynasz odczuwac kopniaczki, zobaczysz jakie to super uczucie:-) .
Mój niuniuś juz od jakiegos tygodnia to kopie i w dzień i wieczorami i w nocy i co raz lepiej mu to wychodzi :-D .
Ciekawie co bedzie pózniej :happy:
A jak tam Twoja wizyta na USG, odezwali się?

http://www.abcslubu.pl

Hej mamusie! Jestem z Kobierzyc i 4mieś temu zostałam szczęślią mamusią.

Pozdrowionka dla wszystkich;-)
Ps. powiedzcie mi jak można wlepić tutaj zdjęcie ....próbowałam ale nic z tego??????:-(
ps. po mału ale do tego juz doszłam...i po kłopocie
Już wychodzi mi to coraz lepeiej;)))

Hejka!
Dzwonili w piatek do mnie z Joanitow-jest wolne miejsce na 28.12-to czwartek.Co prawda nie bardzo mi pasuje-bo na świeta jedziemy do tesciow 400kmi mielismy zostac tam do Nowego roku.Ja oczywiscie sie zgodziłam,a mąż sie na mnie boczy zebym zmieniłam termin-ale nie zmienie bo akurat zmieszcze sie do 22tyg. i ide na bank zdrowie dzidzi jest najwazniejsze.

Martwia mnie troche zawroty głowy,ktore mam Papiez kazał mi sie zapisac do internisty bo byc moze to cos z sercem.

Prezentow jeszcze nie mam dla wszystkich,a w domu nie sprzatam zbyt duzo-raz ze sama nie zabardzo moge,dwa maz cały czas pracuje-a i tak wyjezdzamy na świeta.Ale sie rozpisałam.

Hejka!
Dzwonili w piatek do mnie z Joanitow-jest wolne miejsce na 28.12-to czwartek.Co prawda nie bardzo mi pasuje-bo na świeta jedziemy do tesciow 400kmi mielismy zostac tam do Nowego roku.Ja oczywiscie sie zgodziłam,a mąż sie na mnie boczy zebym zmieniłam termin-ale nie zmienie bo akurat zmieszcze sie do 22tyg. i ide na bank zdrowie dzidzi jest najwazniejsze.

Martwia mnie troche zawroty głowy,ktore mam Papiez kazał mi sie zapisac do internisty bo byc moze to cos z sercem.

Prezentow jeszcze nie mam dla wszystkich,a w domu nie sprzatam zbyt duzo-raz ze sama nie zabardzo moge,dwa maz cały czas pracuje-a i tak wyjezdzamy na świeta.Ale sie rozpisałam.
I tak trzymać z tym rozpisywaniem się:-):-):-):-):-)

Kórcze widzisz, a ja się dzisiaj dowiedziałam, że kolezanka która była na wczoraj umówiona na Joanitów nie poszła i miejsce było wolne bo nie dała im znac,że rezygnuje. Gdyby tak powiadomiła mnie wczesniej to dała bym Ci znac.
Troszkę się na nią zdenerwowałam bo ona zrezygnowała tak bez przyczyny i nie powiadomiła ich:dry: , a przecież jest tyle kobiet którym bardzo zalerzy. No ale trudno.
Bedę teraz czekac niecierpliwie na wieści od Ciebie po 28.12:happy:

P.S. Dziewczyny otworzył mi się dzisiaj szósty kwiatek w moim suwaczku :biggrin2: :rofl2: :rofl: :laugh2:

Ale szkoda ze nie zadzwoniła,ale coz trudno sie mowi.Ostatnio boli mnie brzuch czesto nie wiem czemu-zaczynam sie troche niepokoic.a jutro jak wstane rano to ide do internisty.Moze sie czegos dowiem.:tak:

reklama
Hej.
Zyrafa i co tam u internisty?
Mam nadzieję, że wszystko o.k.
Wiesz z tymi bólami brzucha to dziwna sprawa bo mnie boili cały czas od momentu jak pisałam Ci o tym pierwszy raz i każdy mówi,że nic złego się nie dzieje-wiec tak mnie juz chyba bolec bedzie do końca.:confused:

Do góry