reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

kurcze do internisty nie poszłam bo okropnie nie chciało mi sie wstac,jak zdaze to pojde przed swietami a jak nie to po.Dzisiaj zdecydowanie lepiej sie czuje takze ok.A te bole brzucha mnie martwia,ale widocznie tak ma byc teraz w 2 trym.macica najwiecej rosnie,wiec musimy przezyc.Ja jak juz nie moge tego przezyc to biore nos-pe.

Mona widze ze kupiliscie choinke dzisiaj super.Ja tez rano wyciagnełam meza na ostanie juz prawie zakupy.:-):-):-)

reklama
No kupilismy :-) dużą taką w sumie ale to nasze pierwsze święta na swoim więc i one dla nas duzym przezyciem są więc choinka to obrazuje :tak:
Już nie moge się doczekac ubierania (wspolne, pierwsze) ale to będzie albo w piątek albo w sobotę.
Na razie kończymy porzadki, a mąż to mnie do sklepu nie chce puszczac bo cały czas coś świątecznego dokupuję, a to świeczki, a to bombki (bo takie ładnie, że aż szkoda było nie kupic), a to aniołka itp mówię Wam nie mogę przestac :-D
Kórcze fajne te święta będą, razem z MĘŻEM i naszym niuniusiem:laugh2: i z tymi wszystkim bliskimi:happy: .
Hm ale sie rozmarzyłam:confused:

No mona ale sie rozmarzyłas.

a ja bym chciała juz po świetach-raz ze jade na te kilka dni do tesciow a dwa ze nie moge sie doczekac usg i byc pewna na 100% ze wszystko jest ok,no i mam nadzieje ze moje przeczucia sie spełnia i bedzie córusia:-):-)

no ja dzisiaj czuje sie fatalnie-głowa mnie znowu boli-i wiruje mi cały świat.Ale na szczescie zapisałam sie do internisty na 16.45-takze zobaczymy co powie.
Poki co musze wyjsc jeszcze na zakupy,poniej po wizycie sie odezwe.:-)

Miałam robione ekg-wyszło w porzadku,ale pani doktor usłyszała jakies szmery w sercu i musi to skonsultowac z druda internistka(mam wizyte na 3 stycznia),poza tym dostałam skierowanie do neurologa(termin dopiero na 2 lutego-moze udam sie prywatnie).Mam jeszcze odwiedzic jeszcze laryngologa i okuliste-jeszcze zdołowana-juz od razu mam czarne mysli i mysle o najgorszym.:no:

No coś ty nie załamuj się, napewno wszystko jest dobrze, a lekarze jak to lekarze z nimi to najgorzej zacząc, moze to zwykłe osłabienie organizmu w końcu musi teraz pracowac za dwoje :-)

DROGIE WROCŁAWIANKI

Nie wiem czy bede miała czas do Was zagladać a jutro rano wybieramy sie w długą podróz takze chciałam juz dziś złożyć Wam zyczenia:

Sniegu po nerki,wesołej pasterki.
Prezentów moc i sexu co noc.
Pysznego bigosu,gwiazdki z kosmosu
i udanego wskoku do 2007 roku

zyczy Zyrafa79(Wiolka).:-):-):-)

reklama
Kochane ponieważ ja także zajrzę tu najprawdopodobniej dopiero poświętach, składam Wam życzenia:

By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze były zdrowe,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Monika

Do góry