reklama
U nas też deszcz:-( i mi zmokło to co miałam spakować :-/ teraz będę musiała prasować hahaha żeby wyschło. Chciała by taką magiczna torbie mieć :-) lekką pustą a jak włożyła bym rękę to wyjęła bym to co mi potrzebne hahaha :-) o ile podróż była by przyjemniejsza :-) trochę sie boje że będa jakieś perypetie pociągowe, ale niby bez przesiadek mamy :| więc mam nadzieję, że będzie o k i jutro o tej porze będziemy już czekać na pociąg :-) Misiek wczoraj chyba wyczuł tą zmianę pogody albo co, bo pospał w dzień a potem zasnąć nie mógł zasnął chyba koło 1 :| ide po kawe :-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
U nas też deszcz:-( i mi zmokło to co miałam spakować :-/ teraz będę musiała prasować hahaha żeby wyschło. Chciała by taką magiczna torbie mieć :-) lekką pustą a jak włożyła bym rękę to wyjęła bym to co mi potrzebne hahaha :-) o ile podróż była by przyjemniejsza :-) trochę sie boje że będa jakieś perypetie pociągowe, ale niby bez przesiadek mamy :| więc mam nadzieję, że będzie o k i jutro o tej porze będziemy już czekać na pociąg :-) Misiek wczoraj chyba wyczuł tą zmianę pogody albo co, bo pospał w dzień a potem zasnąć nie mógł zasnął chyba koło 1 :| ide po kawe :-)
No to pech
A ja musze zrobic dwa torty jeden na dzisiaj drugi na jutro bo mam zamówione!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
no to udanych wypieków :-)
ja tam jestem lewa noga do pieczenia :-(
ja kocham to robic
kadia2
Fanka BB :)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
kadia2
Fanka BB :)
ale apetyczny tort:-)
Hej Dziewczyny ..
Już urodzilam ..
Mialam cesarke
( ale nie bylo az tak strasznie .. Jestem Szczesliwa ze mam kochanego synka tylko łobuz spi w dzien ładnie a w nocy co godzine sie budzi albo pól ..
Ale mam problem
nie znam sie na tym kompletnie czytam o tym becikowym i co chwile co innego i juz calkiem nie wiem jak to zalatwiac
( .. co potrzebne i wogole
tak samo co do zasilku rodzinego i czy cos jeszcze mi sie nalezy jako samotnej matce
( jestem załamana co do tego może mi pomożecie ... wrescie znalez jakas sesowna i jedna wersje tego wszystkiego .. bo juz mam metlk ..
Już urodzilam ..
Ale mam problem
tak samo co do zasilku rodzinego i czy cos jeszcze mi sie nalezy jako samotnej matce
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hej Dziewczyny ..![]()
Już urodzilam ..Mialam cesarke
( ale nie bylo az tak strasznie .. Jestem Szczesliwa ze mam kochanego synka tylko łobuz spi w dzien ładnie a w nocy co godzine sie budzi albo pól ..
Ale mam problemnie znam sie na tym kompletnie czytam o tym becikowym i co chwile co innego i juz calkiem nie wiem jak to zalatwiac
( .. co potrzebne i wogole
tak samo co do zasilku rodzinego i czy cos jeszcze mi sie nalezy jako samotnej matce( jestem załamana co do tego może mi pomożecie ... wrescie znalez jakas sesowna i jedna wersje tego wszystkiego .. bo juz mam metlk ..
Najprościej i najlepioej bedzie kiedy pojdziesz do swojego ośrodka pomocy społecznej i tam babki Ci wszytsko wytłumacza i dadzą papiery!!!Bo wszedzie mowia i jest inaczej!!Po prostu BIUROKRACJA stosy papierów!!
A co do samotnej matki masz wpisane w akcie ojcien nieznany czy podane jest nazwisko???Bo to też jest ważne!!