reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

haha moj Tesc byl dzisiaj ogladac jedno mieszkanie do wynajmu.... z ogloszenia i zdjec wygladalo calkiem interesujace ale napisal krotko i na temat "MASAKRA" :-D
a w Olesnicy kompletnie nie ma zadnych mieszkan i jeden posrednik mi powiedzial ze teraz tam ciezko cos znalesc bo jak tylko sie cos pojawi to od razu idzie bo ludzie z budowy drogi wynajmuja :-(
....
cos ciezko widze znalezienie fajnego mieszkania....

a moje dziecie dzisiaj mi bunt zrobilo i mimo ze az sie przewracala ze zmeczenie to nie chciala wejsc do lozeczka i spac haha ale teraz cicho sie zrobilo wiec chyba juz spi :-)

reklama
w Oleśnicy to kolega chce sprzedać :-) Jest po rozwodzie i dlatego sprzedaje i całkiem znośna cena ale nie wiem jak wygląda :/wiem, że po remoncie świeżo i dum sie rozpadła rodzina :-(

własnie wiem ze troche zly czas jest teraz na szukanie mieszkania ale mus to mus ;-)
narazie pare godzin temu sie dowiedzialam ze to jednak nie takie pilne i prawdopodobnie mamy jeszcze pare tygodni...
kurcze jak ja sie znowu odnajde w nowym miejscu....

wiem ze dam rade.... juz tyle razy sie przeprowadzalam hehe ale to juz bedzie (mam taka nadzieje) ostatni przystanek przed moim wymarzonym domkiem :-)
szukamy 3 pokoi.... cena oczywiscie jak najnizsza hihi ale z tego co widzialam do max ze wszystkimi rachunkami zeby wyszlo 2200.

Hej
Jestem na BB już dawno. Chciałam się przywitać, bo też jestem z Wrocka.
Będę zaglądała na wrocławski wątek, tymbardziej, że Felidae jest mi znana:-D.
Jest tu ktoś z Muchoboru Wielkiego?

reklama
Do góry