reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzień dobry ja juz wczoraj do was nie zaglądłam bo po obiedzie pojechaliśmy do siostry m do szpitala mała ich cudna taka leleczka:-) wróciliśmy późno posiedzieliśmy z rodzicami i teściem i tak dzień zlecial teraz małą do przedszkola wyprawiłam ja ide zaraz na zkupy u mnie szaro:eek: kupilam sobie wczoraj buty zimowe w ccc m mi je zakładał i zdejmowal uśmialam sie przy tym:-D już za 3 dni zobaczymy my swoją córcie;-) Madlen79,Joanna-trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&& i caly czas o was myśle powodzenia kochane i czekamy na wiści:tak::-) zaglądne jak wróce z zakupów:happy: milego dnia:tak:

Powodzenia dziewczyny!!!!:-) Ale Wam fajnie:-)

A czy ja dobrze widze że kiss się rozpakowała??!!!:-pGratulacje kochana!!!:-)

Powiedzcie mi czy Wam tez jest ciągle tak goraco? ręce to az mi pażą:confused2: no i pocę się w nocy://

Wiolka no niesamowite emocje musza Tobą targac;pp no i powiedz po co Ci te buty trzeba było sobie wygodne kapcie kupic:-D

Ostatnia edycja:
Dzisiaj trzymam kciuki za Joasię i Madlen:-D:-D:-D

kiss nam niezłą niespodziankę zrobiła;-)

A mną strasznie hormony szarpią... nie mogę sobie dać rady sama ze sobą:-( Nie wiem jkak dojadę do tej cesarki...

No już 3 dzieciaczki na świecie .... :) Kiss i Madlen urodziły tego samego dnia :-)

Ja odprowadziłam Małego do przedszkola , jem śniadanko , sklecę jakiś obiadek i będę szykować się ginekologa...

DZiewczyny poradźcie , chcę kupić mojemu 4,5 lat ( no prawie ) łyżwy takie dwupłozowe i zastanawiam się czy to nie za wcześnie. Jak myślicie ? O coś takiego KAJTKI Łyżwy Dwupłozowe ŁYŻWOSANKI regulowan AXER (2788274733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hejka Kochane, nockę miałam fatalną. Całe ciało mnie bolało, nos zapchany co wiązało się z trudnościami w oddychaniu i dosłownie marzyłam aby juz był ranek. Wstałam przed 6-ta i zabrałam się za sprzatanie kuchni, wstawiłlam pranie, zrobiłam śniadanie dla Wiki i jej koleżanki a teraz oczy mi się kleją... Mały daje mi czadu pod lewym żebrem i boli a do tego pogoda paskudna,ehh...:-(
madlen79,Joanna kciukasy mam zacisnięte i czekam z niecierpliwością na wieści:-)
kiss gratuluję synka!!! urodziła tego samego dnia jak 4madlen:-D
mummy3 super, że miłość kwitnie i oby tak dalej. Przytulanki u nas są ale niezbyt często, ostatnio kilka dni temu i powiem, że rozładowałam sie przy tym ;-)
wiolka jeszcze 3 dni i bedziesz tulic Maluszka:happy:

Wrócilam z zakupów jem śniadanko i chyba sie poloże na chwile jeszcze Sarka-no targają mną różne emocje troszke stres i nerwy a z drugiej strony chęć zobaczenia jak najszybciej malej radosć z każdą godziną jestem coraz blizej czwartku :-) Ciril dasz rade juz jak tyle zniosłyśmy to damy rade do końca :tak: Kiss-serdecznie gratuluje:-) Liwuś &&&&&&&&&& za wizyte a co do łyżw to chyba ty najlepiej wiesz czy już sobie na nich poradzi?:sorry:jeśli wiesz ze da rade to mu kup;-) Bułkasia współczuje kataru u mnie nastka ma od 3 tyg bezustannie katar daje jej cały czas krople żeby jej nie rozlożyło bardziej i efekt taki ze bardziej jej nie rozkląda ale katar nadal jest:eek:już ostatnie moje 3 dni w dwupaku:happy: Vivienne-kochana witaj w domku ze swoją śliczną córcią jak czas pozwoli to zaglądaj do nas :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Asiu :zawstydzona/y:Mnie się chyba zapomniało lub nie doczytałam.... Ale już poprawiam się :-D I za Was też mocno kciuki trzymam :-D
Miłego dnia Waszystkim spakowanym i rozpakowanym :-D :-p
Ide się ogarnąć :-) Zaraz Luśka pewnie wstanie, szybkie śniadanko trzeba zjeść i lecieć.... Aż się boje tego bulu brzucha jak wróce z miasta....:szok:

witam wszystkie mamusie :-)

vivienne super, że już w domku jesteście
madlen i joanna kciuki za Wasze rozwiązanie - oby było szybkie
betiks,liwus kciuki za dzisiejsze wizyty
sarka w nocy to ja spać nie mogę tak mi gorąco - inaczej jest jak okno przez cała noc jest otwarte ,lub w piecu nie jest napalone.. no a dziś było napalone, okno było zamknięte no i skutkiem tego jest to, że obudziłam się z bólem głowy - oczywiście boli do teraz :wściekła/y:

jakoś ostatnio zupełnie nic mi się nie chce, mój A mnie denerwuje, bo czekam już na szuflady które miał mi dorobić do przewijaka z ponad miesiąc i doczekać się nie mogę - a już mnie wkurza to ciągłe przypominanie mu o tym, poza tym miał zrobić też inne rzeczy i też nie zrobił... czasem brak mi słów. Sam powinien ruszyć mózgownicą i zapytać czy czegoś potrzebujemy dla małej, czy ma coś zrobić, a nie, że ja muszę o tym myśleć a on tylko obiecuje że to zrobi i ***** z tego jest - za przeproszeniem.
ogólnie to naprawdę jest kochany mąż ale jeśli chodzi o takie rzeczy to można się wściec :wściekła/y:
to sobie ponarzekałam :zawstydzona/y::-p

reklama
Mummy3-cieszy jak dziecko robi postępy nawet malutkie ale człowieka duma rozpiera w końcu to nasze dzieci i musimy sie cieszyć ich sukcesami:-) Sarka buty musialam kupić bo na zime nie mialam a jak sie mała urodzi to nie wyobrażałam sobie jechać z nią i nastką po buty bo to bylby sajgon a takto pojechaliśmy sami jeszcze Nastka z babcią zostala ja kupilam buty a m mial przyjemność drugi raz w życiu mi buty ubierać i ściągać i nawet pomógl mi wybrać :-D Adgama-mój m tez tak ma ogólnie bardzo pomocny i kochany ale jak trzeba coś u nas zrobić to matkoooooo nonstop zapomina a to mu czasu braknie dopiero jak go przycine i zaczne sama cos robić albo nie odpuszcze tylko mu nad uszami jęcze to sie za to bierze:laugh2: tacy sa faceci dla nich wszystko moze poczekać:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry