G
goko
Gość
madlen79 i joanna jesteśmy z Wami!!! Myślami i modlitwą!!! I czekamy z niecierpliwością na kolejne forumowe cuda :-):-):-):-) BUZIOLE!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupilam sobie wczoraj buty zimowe w ccc m mi je zakładał i zdejmowal uśmialam sie przy tym
już za 3 dni zobaczymy my swoją córcie;-) Madlen79,Joanna-trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&& i caly czas o was myśle powodzenia kochane i czekamy na wiści
:-) zaglądne jak wróce z zakupów
milego dnia
Gratulacje kochana!!!:-)
no i pocę się w nocy://

Kiss-serdecznie gratuluje:-) Liwuś &&&&&&&&&& za wizyte a co do łyżw to chyba ty najlepiej wiesz czy już sobie na nich poradzi?
jeśli wiesz ze da rade to mu kup;-) Bułkasia współczuje kataru u mnie nastka ma od 3 tyg bezustannie katar daje jej cały czas krople żeby jej nie rozlożyło bardziej i efekt taki ze bardziej jej nie rozkląda ale katar nadal jest
już ostatnie moje 3 dni w dwupaku
Vivienne-kochana witaj w domku ze swoją śliczną córcią jak czas pozwoli to zaglądaj do nas :-)
Mnie się chyba zapomniało lub nie doczytałam.... Ale już poprawiam się
I za Was też mocno kciuki trzymam 

Adgama-mój m tez tak ma ogólnie bardzo pomocny i kochany ale jak trzeba coś u nas zrobić to matkoooooo nonstop zapomina a to mu czasu braknie dopiero jak go przycine i zaczne sama cos robić albo nie odpuszcze tylko mu nad uszami jęcze to sie za to bierze
tacy sa faceci dla nich wszystko moze poczekać