Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dobra wiadomość :-)Dziś pierwszy raz porządnie mnie zamdliło tak mi się zrobiło niedobrze, żę musiałam przerwać jedzenie.
wszystko będzie dobrze, zobaczysz.Ja wczoraj nie mogłam zasnąć bo wciąż myślałam, że zaszkodziłam dzidziusiowi tym ibupromem.
współczuję i zdrówka życzę. Najgorsze, że na tym etapie to niewiele leków nam można. Co bierzesz? Po moim przeziębieniu został jeszcze kaszel, niby już sporadyczny ale czasami jak mnie złapie to, aż do wymiotów.A mnie wykancza pomału te choróbsko;/.....

woooooowwwwwwww!!!!!!!! ale super!!!!!!!!! :-)Wczoraj bylam u lekarza i widzialam moja dzidzie ma cos ponad 2 cm i ma juz raczki i nóżki i widzialam jak nimi macha. Ogólnie wszystko ok. :-)
to tak jak ja. Tylko, że ja mam ten problem, że lubię mieć porządek, a nie cierpię sprzątać.nie umiem odpoczywac jak balagan w domu![]()

Kolejne 6 dni minelo i znowu plamienie ze świeżej krwi. Tzn było troszkę krwi na majtkach i jak sie podcierałam, wyglądało to jak bym @ dostała. Lekarze mnie tu jednak uspakajają ze dopóki jest tej krwi mlo nie ma sie co martwic. Jesli dostaniesz @ tak samo mocny jak zawsze albo mocniejszy to wtedy sie martw. Czasem kobiety przez pierwsze miesiace ciazy maja plamienia w tym czasie co @ by miała przyjść. Ja tez lubie porzadek i sprzatac nawet lubie tzn. nie przeszkadza mi to wcale jak musze to robic.
Dzisiaj wlasnie jak wiele z nas wzielam sie za sprzatnie ale sil mi nie starczylo. Tylko przelecialam troche odkurzaczem i juz musialam sie na kanapie polozyc i odpoczac. Wczesniej nigdymi sie to nie zadarzalo, jak sie bralam za sprzatanie to jak maszyna.
Ach ten odmienny stan:-)

Ah.. dobrze, że mam małe dziecie w domu :-)