liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Vivienne muszli jeszcze nie kupiłam bo za bardzo nie mam jak z domu wyjść bo wiatr hula i nie chcę Małej ciągnąć na taki wiatr. Ale jutro M zostanie w domu z Małą to ja skoczę do sklepu i oblukam. Zobaczę czy kupię aczkolwiek tyle kasy ile pójdzie przez cały okres karmienia na wkładki laktacyjne to wolę te muszle kupić i będzie mała oszczędność.
A ponadto kupiłam a raczej zamówiłam wczoraj pieluchy wielorazowe ale nie na pupusie , na pupusie zamówię kilka sztuk jak te się sprawdzą :
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL decor a - LULAJBABY
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL monkey biała - LULAJBABY
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL rumiankowa fioletowa - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY różowe serce - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY mix dots różowa - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY bąbelkowa malinka - LULAJBABY
na pupusie chcę zamówić jeszcze z 4 sztuki ale to później
A ponadto kupiłam a raczej zamówiłam wczoraj pieluchy wielorazowe ale nie na pupusie , na pupusie zamówię kilka sztuk jak te się sprawdzą :
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL decor a - LULAJBABY
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL monkey biała - LULAJBABY
pieluszki PUL nieprzemakalne - pieluszka wielorazowa PUL rumiankowa fioletowa - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY różowe serce - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY mix dots różowa - LULAJBABY
pieluszki MINKY polarkowe - pieluszka wielorazowa MINKY bąbelkowa malinka - LULAJBABY
na pupusie chcę zamówić jeszcze z 4 sztuki ale to później

daj znać jak się spisują, ja się ostatnio zastanawiałam czy one są bardzo duże na pupie? Tzn. nie potrzeba dłuższych bodziaków na nie, czy zajmują miejsca tyle co pampek? Chętnie zobaczę Rozalkę w takiej kieszonce i czekam na relację
. A ile sztuk tego kupujesz? Ja też w persilu piore i mały bardzo dobrze toleruje
. Jeszcze do tego ten flak mi wisi, już 4 tygodnie po porodzie a brzuch mam okropny. A kiedy można brzuszki zacząć robić po cesarce?
i dzieci grzecznie śpią. Ja też lecę pod prysznic i do łóżka bo wczorajszą noc mieliśmy zarwaną, może dzisiaj Mała się nad nami zlituje.
no ale u nas pogoda pod psem, mialo byc ladnie a deszcz pada caly dzien, nie ma jak wyjsc z domu.