reklama

Mamuski grudniowe

reklama
a tu jak zwykle duuuużo postów od nadrobienia:-) jak już się jeden dzień nie poczyta to potem cięzko
Basiu
powodzenia i trzymam kciuki :-)

my mamy leżaczek jeszcze po Julce ale sprawdził się więc będziemy go używać dla Wojtusia
a czy ktoś orientuje sie do kiedy można dziecko wkłądać do leżaczka? bo takie maluszki powinny na płasko ...
Julka korzystała z leżaczka od ok 1,5 mies. ale to dlatego że wtedy dopiero kupiliśmy go a z Wojtkiem to nie wiem a nie chciałabym zbyt wcześnie, tym bardziej że on taki spiety ciągle i pręży się , przeciąga ...

Ostatnia edycja:
Witam :-)
W nocy odpadł nam kikucik :-D
Aurelka witajcie spowrotem.
Basiu kciuki trzymam :-p Ruszyło sie?? Pewnie tak, może juz tulisz? :-D
Kasiu no niby na płasko powinny leżeć, ale zauważ, że w bujakach dzieci leżą na płasko. Zresztą mnie osobiście sie wydaje, że lepszy leżaczek-bujaczek niż fotelik :-) Chociaż ja mają sporadycznie wsadzam do fotelika :-p
Miłego dnia życzymy :-)

Hej mamuski

Jak tam wam nocka minela? Moja maja obudzila sie najpierw ok 2.30 a pozniej ok 6. Od 3 dni po cycu ok 6 marudzi i troche placze. Chyba ja brzuszek boli. Biore ja wtedy na sofe do salonu przytulam mocno, klade miedzy jej brzuszek a swoj poduszke elektryczna i sie uspokaja i zasypia a ja z nia.
Teraz lezy w moich ramionach bo jakos niespokojnie spi i co chwilve si budzi.

Byc moze juz dzisiaj zakupie chuste o ile uda mi sie podjechac do sklepu gdzie je sprzedaja.
Zastanawiam sie tylko czy moja mala bedzie chciala w niej siedziec bo ona to taki niespokojny duch.

Basiu moje najserdeczniejsze gratulacje. No i witamy naszego ostatniego grudniowego maluszka ktory jest juz styczniowy

cześć dziewczyny

Ania cieszy widok ładnego pępuszka
To urocze dziewczyny że matki potrafią się cieszyć z takich błahych rzeczy, ja np wczoraj cieszyłam się że mój syncio kupke zrobił bo 2 dni miał zastój i aż mu brawo biłam, dobrze że nikt tego nie widział :cool2:.

A ja dzisiaj wzywałam lekarke do domu bo Kasjan ma taki nosek przytkany że dychać nie może, katarek ma ropny i wszystko mu w gardło idzie. Biedaczek antybiotyk dostał i flegamine. Troche się zdziwiłam bo nie ma gorączki a tu antybiotyk :confused:. Płakać mi się chce on tak się męczy, pewnie gardełko go boli bo co chwilke pije :-(

reklama
Basiu gratulacje :-)
Clodi mi ostatnio pediatra powiedziała, że takie malutkie dzieci nie gorączkują :confused:
U nas kolejna nocka ciężka, dla mnie tylko 3,5 h snu. Pierwsze karmienie razem z przewijaniem 2h! Co małą odkładałam do łóżeczka to oczy jak 5 zł, a na mnie to już spała aż oczami przewracała. W końcu się udało to pospała 1,5 h, kolejne karmienie godzina z przewijaniem i potem spała już tylko 0,5 h i od tego czasu jedyne co zasypia to na cycu :wściekła/y: Za wcześnie ją pochwaliłam, że spała nawet 5h, a norma to było 3 i 4 h :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry