Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ściskam zawsze do końca, boję się czasem żeby mnie Mała nie kopnęła w rękę, bo katastrofa by była. Oczywiście to mamuśka moja takie myślenie mi podsunęła. Próbowałam jej sposobem - trochę mleka na łyżkę i kapsułka, ale jeszcze gorzej nam to szło. Czasem jak wiem że będzie jadła z butelki to wkraplam to butelki.
i już się tak ładnie uśmiecha, sama radość :-)
Nathani nam tez doradzono 2w1 i taki kupilismy tylko ja mam kroplekach z dozownikiem i łatwo mi sie podaje jej taki preparat nie mam obaw ze wpadnie do buźki a jak dostałam ze szpitala próbki witamin od nich to wtedy mialam w kapsułkach a m mi kupil w kropelkach z dozownikiem
My zaraz idziemy przed dom z dziewczynkami lekarka kazała je wietrzyć pomimo kataru
wiec ide a jutro z mała do szczepienia
Poradźcie coś!!!!!!!!!!!
takze czytam na raty

tak mi wygodnie akurat zmieniam pampersa i podaje raz vit D, a na drugi pampres vit K;-)
, interesuje sie malym, przychodzi daje mu buziaka, ale szalu jak na poczatku juz nie ma, pytam sie dlaczego i mowi, ze Milo jeszcze za maly i nie ma sie z nim jeszcze jak bawic

myślę w ogóle o spirali. A Wy jak się zabezpieczacie lub będziecie się zabezpieczać. A mamy które już dzieci nie plaują (jak ja) rozważacie spiralkę?
za to w Dadach i Pampersach jest ok.
Byłysmy z 15-20 minut na zewnatrz delikatny mrozik szczypie po buźkach ale przyjemnie jest:-) Noukie kocha braciszka napewno mocno ale ma meskie podejscie
u mnie Nastka cały czas oczarowana siostra całuje ja i tuli,opowiada cos grzechotkami jej grzechocze ciezko ja oderwac nieraz od niej
Eni to ruszyłyscie pieknie z waga
Sarka-ja jak piers nacxisne to mi zazwyczaj mleko tryska albo plyna szybkie krople,moja blizna tez jest troszke sina to jest normalne kolor blizny moze sie zmienic a moze juz taka zostac
co do mleka jak sama nacisne to pojawia sie kropla, a jak maly zaczyna pic z jednej to z drugiej plynie doslownie strumien