Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja załamana bo Mareczek miał 6 miesięcy a ja znów w ciąży... ja płakałam a mama się cieszyła :-) 2 stycznia wizyta u gina: 8 tydzień
teraz za nic w świecie bym nic nie zmieniła.... chłopcy razem się wychowują i są całym moim światem :-) a teraz niestety nie ma już mojej mamy.... :-( dobra już Was nie zanudzam 
data zapisana razem z rokiem wygląda tak: 20.12. 2012 SUPER TO BĘDZIE WYGLĄDAĆ jak urodzicie w terminie :-)
Ciekawa jestem, o której poszli, poczekam aż mąż się obudzi i się zapytam...
Pędzicie jak szalone ;-) Ja wstałam jakieś 30 min temu mąż zgarnął Mikiego rano więc wreszcie mogłam sobie pospać dłużej
Wczoraj kupiłam sobie tylko biustonosz bo buty facet ma dopiero przywieść w przyszłym tyg a kapelusiki na młodego to jakaś porażka same bure kolory. Poczekam może dowiozą coś ładniejszego. Wygrzało nas tylko a zakupy liche 

A w matalanie mają cudne rzeczy dla dzieci - boskie 
Papatki