reklama

Mamuski grudniowe

Witam wszystkie mamusie grudniowe. Chcialabym dolaczyc do was, jestem swiezo po tescie z dwiema kerseczkami. Jestem mama 7 miesiacznej Mai, szybciutko postaralismy sie o drugiego malucha i za pierwszym razem sie udalo "zloty strzal" :P Termin bede miala na poczatek grudnia 5/6. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze z fasolka.

reklama
obstawiam ze syn chce brata ,a corka siostre . Ja tez sama wszytko robie maz to tylko praca ,spanie i jedzenie :-D tez prawie jak dziecko jak by to zobaczyl co pisze to ble ble cos czasami pomoze hihi teraz jak dzieci sa starsze to i tak w domu ich nie ma do 14.,15 godziny -a maluch w domu zawsze glosniej i tak niewazne czy dziewczynka czy chlopiec zdrowe musi byc.
motylek-I za to wlasnie nie lubie Polskiej sluzby zdrowia zart :angry:!!! Co to za baba to lekarz pierwsze Usg przez powloki brzuszne w 4 tygodniu ciazy :-D doswiadczenie wielkie i ty sie prosilas no nie!!!! .zrob ta bete i szukaj innego lekarza .Ja bym jej tam dala czadu:angry:
Rozbawilo mnie to usg a moze to gastroenterolog nie ginekolg .Nie stresuj sie wierz mi nie takie sytuacje slyszalam a ciaza zdrowa i dzieci sliczne i zdrowe rodzone .

Ja mieszkam w UK, a wiec to powinno duzo wyjasnic, teraz czekam na bete, zaluje ze nie jestem w polsce poszlambym do ginekologa i bym byla pewna oni chyba maja lepszy sprzet.

Ja mieszkam w UK, a wiec to powinno duzo wyjasnic, teraz czekam na bete, zaluje ze nie jestem w polsce poszlambym do ginekologa i bym byla pewna oni chyba maja lepszy sprzet.
Znam takie sytuacje z Pl .Ja tu chodze w de do polskiego lekarza ma dobry sprzet ale nigdy nie slyszalam by sie zachowal tak i stresowal pacjetke .
wiara.nadzieja.milosc
Witam wszystkie mamusie grudniowe. Chcialabym dolaczyc do was, jestem swiezo po tescie z dwiema kerseczkami. Jestem mama 7 miesiacznej Mai, szybciutko postaralismy sie o drugiego malucha i za pierwszym razem sie udalo "zloty strzal" :P Termin bede miala na poczatek grudnia 5/6. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze z fasolka.
Czesc mam nadzieje ze tez wszystkie jak zaczynam tak do konca bedziemy razem z naszymi fasolkami i potem bobasami
:-)

Kinga dokaldnie,syn chce barata a corka siostre ;-)
Motylek na tak wczesnym etapie ciazy,lekarz za duzo nie powie,nie denerwuj sie ,bedzie dobrze !!!!! a to w uk robia bete ??:szok:,nawet nie wiedzialam :zawstydzona/y:
a do mnie dotarl dzisiaj test,niby dobry..to sobie siknelam..i...PREGNANT 2-3 !!!!!!! :happy2::happy2::happy2:,tak sie ciesze..teraz tylko zeby wszystko bylo dobrze z moim okruszkiem ;-)
jutro bede probowala zarejestrowac sie do GP..,ale i tak pewnie termin mi zrobia na po swietach :-(..

USG przez brzuch w tak wczesnej ciąży? Dobre,dobre... No,ale też nie mnie oceniać,a ty się kochana nie denerwuj.
Widzę,że powolutku poszerza się krąg "pewniaczek" i bardzo chciałabym już do was dołączyć,ale,jak już wspominałam,chcę spokojnie jeszcze z tydzień poczekać.Czasu i tak nie przeskoczę.

Witam Was serdecznie i.. przepraszam, że zawracam głowę ;-) Jestem mamą grudniowej Gabrysi, urodzonej w wigilię 2011 :tak: Tak mnie jakoś złapał sentyment kiedy zobaczyłam, że już na forum pojawiły się Grudniówki 2012 ;-) :zawstydzona/y: Życzę Wam wszystkim spokojnej ciąży i zdrowiutkich Bobasów! Zobaczycie, wbrew pozorom czas Wam zleci do grudnia bardzo szybko! :tak:

Ja dwa lata temu miałam termin na 13 styczeń ale moja córcia się pośpieszyła i zaliczyłam gudzień u mnie teraz z terminem 1 grudzień moge zaliczyć listopad.No ale narazie czekam na to aby zobaczyć coś w środku bo wiem że zdarzają się puste jaja zagnieżdżone, pokazują wynik testu pozytywny a w środku pusto.Za 2 tyg mam kolejna wizyte u lekarza i zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry