reklama

Mamuski grudniowe

A wiec tak jestem po tescie !!!!!!!!!!!!!! I jeszcze raz sie witam z grudnioweczkami ."2 Ladne Krechy :-):-):-):-) i wcale nie slabe puzniej wrzuce foto no to teraz 8miesiecy zostalo o matko za dlugo:szok::-D:-D.

krolewnazmarcepana- Testuj !!! Ja juz takiego wozka ,dlugo na oczy nie widzalam 6 lat , chyba ze u kolezanek :-) i w internecie :-D

gratulacje!!!! zazdrosze CI... :)
ja robiłam test wczoraj, 22dc, wyszedł negatywny, nie będe go narazie powtarzac bo nie ma sensu... ehhh
ciesze sie z Toba! :) ale troszke mi sie chce płakac ;p bo strasznie bym chciała tez zobaczyc 2 kreski a to jeszcze do poniedziałku tyle czekania... oby nie było tego okresu... ;/
a który masz dzisiaj dzien cyklu, ze ci pozytywny juz wyszedł?? :)

samira31: a robiłas juz test ?

lece do apteki, bo mała ma katar, bede za jakies 40 minut ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Trzymam kciuki zeby ci sie udalo zeby nas grudniowek bylo duzo .Poczekaj do niedzieli i zrob test mnie tydzien przed @ boli brzuszek ,teraz bolal mnie tez tylko wieczorem ale 2 dni po owulce i tak do tej pory jajniczki czasami prawy czasami lewy :-):-).
Ale dzis HAPPY jestem madlen79 dziekuje kochana balam sie ze negatywny bedzie.

gratulacje!!!! zazdrosze CI... :)
ja robiłam test wczoraj, 22dc, wyszedł negatywny, nie będe go narazie powtarzac bo nie ma sensu... ehhh
ciesze sie z Toba! :) ale troszke mi sie chce płakac ;p bo strasznie bym chciała tez zobaczyc 2 kreski a to jeszcze do poniedziałku tyle czekania... oby nie było tego okresu... ;/
a który masz dzisiaj dzien cyklu, ze ci pozytywny juz wyszedł?? :)

samira31: a robiłas juz test ?

lece do apteki, bo mała ma katar, bede za jakies 40 minut ;)))
Dziekuje .Poczekaj troche ja mam 27 dzien cyklu sama sie zdziwilam ze takie ladne krechy .

samira: to tez musisz czekac dopiero do niedzieli lub poniedziałku, ja mam mieć w poniedziałek mam nadzieje ze nie dostane :P
KInga: czekam z niecierpliwością na ten dzien ;d a masz jakieś objawy?
ja pamiętam w pierwszej ciaży na samym początku wyszły mi kanaliki mlekowe na brodawkach czy jak to sie tam nazywa :P i nie wiedziałam co to jest w ogole :D:D hehe

kupiłam dziś test w aptece kolejny, ale chyba jutro bedzie jeszcze za wczesnie ;/ dlatego będe czekać do poniedziałku ;p mam nadzieje ze ten ból brzucha w nocy to nie na okres, dzisiaj miałam tez taki biały upław.. ehh. ja juz nie chce o tym myslec ;P

gratulacje jeszcze raz dla pewnych ciężarówek!! :)

p.s. wiecie jakie jaja, moja córka urodziła sie 2 tygodnie przed terminem ale nie o tym, miałam miec termin na 10.10.2010r, a teraz sobie obliczyłam ze jakbym teraz była juz w ciąży to z osttniej miesiączki wychodzi mi termin na 12.12.2012r hahaha :D

Witam was dziewczynki.
Kinga28 gratuluję serdecznie,cudowne nowiny z rana.:-) A za pozostałe z was trzymam mocno kciuki. Co do mnie,to ja wolę sobie spokojnie jeszcze poczekać,bez stresu,po co się niepotrzebnie denerwować.Aż mnie zadziwia ten mój wewnętrzny spokój.:-D

Witam was dziewczynki.
Kinga28 gratuluję serdecznie,cudowne nowiny z rana.:-) A za pozostałe z was trzymam mocno kciuki. Co do mnie,to ja wolę sobie spokojnie jeszcze poczekać,bez stresu,po co się niepotrzebnie denerwować.Aż mnie zadziwia ten mój wewnętrzny spokój.:-D

a podzieliszsie tym spokojem ? :D ja jakoś nie moge sie niczym zająć :P wczoraj aż z tego wszytskiego posprzątałam całą chate :D miałam spokój 3 godziny :D

To pierwszy objaw jaki mialam spokoj ,wszystko powoli :szok: co mi jest .Zasdy nerwowa jestem :-(:-D KInga: czekam z niecierpliwością na ten dzien ;d a masz jakieś objawy?
ja pamiętam w pierwszej ciaży na samym początku wyszły mi kanaliki mlekowe na brodawkach czy jak to sie tam nazywa :P i nie wiedziałam co to jest w ogole :D:D hehe
#Nie mi troche po ciazach zostalo ale piersi swedza i pieka i sa troche wieksze a kanaliki wypúkle

Ostatnia edycja:
A wiec tak jestem po tescie !!!!!!!!!!!!!! I jeszcze raz sie witam z grudnioweczkami ."2 Ladne Krechy :-):-):-):-) i wcale nie slabe puzniej wrzuce foto no to teraz 8miesiecy zostalo o matko za dlugo:szok::-D:-D.

Kinga G R A T U L A C J E ! ! ! :-D:-D:-D

hej witam dziewczyny. Czytam i myślę sobie że może do Was dołączę. ja mam dostac @ w niedzielę, oczywiście nie chcę żeby przyszła. od początku tego tygodnia strasznie boli mnie brzuch, głównie jajniki ( lewy) czy któraś też tak ma lub miałą. Powiem też że od 5-9 dnia cyklu brałam clo, a pożniej od 16 duphaston. Chciałabym u z Wami zostac:)
Samira ja też jestem po CLO tylko brałam od 3-7 dnia później miałam monit a nawet dwa: w 13 dc i był piękny pęcherzyk a później 18dc i już był pęknięty. Od 19dc brałam duphaston, później Gin kazał mi czekać na @ a jak sie nie pojawi do 7 dni po odstawieniu dupka to zrobić test... srutututu ;) oczywiście nie wytrzymałąm do 7 dnia i pierwszy test zrobiłam na drugi dzień po dupku wyszedł blady ale pozytywny powtórzyłam za dwa dni i na własną rękę zaczełam brac znowu duphaston. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i był pęchęrzyk teraz czekam az pojawi sie tam zarodek i serduszko :). Dodam, że ja byłam na CLO dopiero pierwszy raz i na mnie zadziałało od razu :P Zatem myśl pozytywnie, trzymamy za Ciebie kciuki !

reklama
mialam isc do miasta z M.,ale rano sie pozarlismy i poszedl sam ..,ale ja do niego pierwsza nie przyjde :no::wściekła/y:...i komu tu hormony szaleja..achhh..
Kinga ciesze sie bardzo !!!! i gratuluje !!!!! :happy2::happy2::happy2:,czulam..dlatego chcialam zebys zrobila juz sikacza :-D
fantastyczne wiescie od rana ;-)
krolewnazmarcepana a ktory masz dc i jakie dlugie ?
kochane zaciskam caly czas &&&&&&&&&& za pozostale,ktore czekaja na testowanie i sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry