reklama

Mamuski grudniowe

mialam isc do miasta z M.,ale rano sie pozarlismy i poszedl sam ..,ale ja do niego pierwsza nie przyjde :no::wściekła/y:...i komu tu hormony szaleja..achhh..
Kinga ciesze sie bardzo !!!! i gratuluje !!!!! :happy2::happy2::happy2:,czulam..dlatego chcialam zebys zrobila juz sikacza :-D
fantastyczne wiescie od rana ;-)
krolewnazmarcepana a ktory masz dc i jakie dlugie ?
kochane zaciskam caly czas &&&&&&&&&& za pozostale,ktore czekaja na testowanie i sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~;-)

mam dzisiaj 23dc, zazwyczaj mam 28 dni lub 29 ale w grudniu brałam jeszcze tabletki, ale odstawiłam w połowie opakowania, bo miałam bóle w klatce, w styczniu juz nie brałam, ale troche sie rozregulował, w lutym spoźnił mi sie 2 dni, a teraz ostatni cykl miałam 28 dni, także nie wiem co mysleć :P najgorsze ze ja nie mam żadnego śluzu ani nic od porodu każdy dzien cyklu jest taki sam i nic nie da sie zaobserwowac, jedynie to temperature

madlen teraz zobaczyłam, jakie Ty juz masz duże dzieci :D zachciało CI sie znowu pieluch :D:D

reklama
krolewna tez sie sobie dziwie :-D,dwojka juz odchowana,samodzielna..a teraz na nowo..nieprzespane nocki,pieluchy,butelki..etc..,ale my zawsze chcielismy trojke..i to 3 wlasnie wtedy,kiedy dwojka bedzie odchowana z najgorszego..,zawsze sobie mowilam,ze 3dziecko po 30stce ;-),2lata staran i wkoncu sie udalo :tak:
moje dzieciaki tez chca rodzenstwo,a najlepiej blizniaki-chlopiec i dziewczynka..:szok:..
trzymam &&&&&& ZA II KRECHY !!! a tempke mierzysz caly czas?

hehe :D z jednej strony dzieciaki juz samodzielne mozesz poświęcić sie dzidzi a z drugiej taka różnica wieku :D
ja mam brata młodszego o 7 lat, nie za bardzo sie dogadujemy, jeszcze nie ten czas ;p
i obiecałam sobie ze nie pozwole zeby była taka różnica pomiędzy moimi dziecmi ;)

wiesz co z temperatura róznie bywa ;p jakoś nie myslałam o tym wcześniej, teraz mierze od kilku dni, na początku utrzymywała sie na 36,9, potem 37,1, dzisiaj o 10 miałam 37,8, ale teraz spadła juz do 37,2 :P ale mierze o róznych porach troche to zaniedbałam :P

hej 4madlen mi przy pierwszej ciąży też się udało za pierwszym razem brania clo i dup. Córka kończy w lipcu 5lat więc czas na rodzeństwo. wiec zobaczymy w niedzielę. ja jak inne dziewczyny nie mogę o niczym inny myślec.

mam dzisiaj 23dc, zazwyczaj mam 28 dni lub 29 ale w grudniu brałam jeszcze tabletki, ale odstawiłam w połowie opakowania, bo miałam bóle w klatce, w styczniu juz nie brałam, ale troche sie rozregulował, w lutym spoźnił mi sie 2 dni, a teraz ostatni cykl miałam 28 dni, także nie wiem co mysleć :P najgorsze ze ja nie mam żadnego śluzu ani nic od porodu każdy dzien cyklu jest taki sam i nic nie da sie zaobserwowac, jedynie to temperature

madlen teraz zobaczyłam, jakie Ty juz masz duże dzieci :D zachciało CI sie znowu pieluch :D:D
U mnie tak jak u madlen79 dzieci tez chca brata czy siostre:-D

Zmykam obiad gotowac i po corke do szkoly .

Ostatnia edycja:
kinga u mnie najlepiej,jak beda blizniaki :-D,bo moje dzieci tak bardzo chca,zeby byla dwojeczka za jednym razem :szok:jakos sobie tego niewyobrazam,tym bardziej,ze nie mam tutaj nikogo do pomocy..,ale jak beda to plakac nie bede..byle byly cale i zdrowe :tak:;-)

Witam ponownie

Bylam na usg, i w sumie nastraszyli mnie tylko, najpierw zrobili przez brzuch (wiedzialam ze niczego nie zobacza bo kto w tak wczesnej ciazy robi przez brzuch, ale w tym kraju to norma), ublagalam wiec ich aby zrobili dopochwowe, kobieta przyblizyla monitor do siebie a wiec nic nie widzialam. Po chwili stwierdzila ze cos tam jest ze moze byc to pecherzyk, albo jakies krwawienie. W sumie nic sie nie dowiedzialam tylko dodatkowego stresa zlapalam, potem czekalam na lekarza. Po ok godzince zostalam poproszona do gabinetu mila pani stwierdzila ze wczesna ciaza i ze nic nie widac i ze musza zrobic bete. Jutro mam dzwonic i zapytac o wynik, bedzie to najdluzsze 16 h w moim zyciu. W poniedzialaek bete miala 1049 a wiec chyba nie najgorsza jak na 4 tydzien i 3 dni, Mozna zwiariowac, juz sama nie wiem co o tym myslec, zapytalam sie tylko czy to cos wg niej jest w macicy, powiedziala ze tak. A wiec przynajmniej o ciaze pozamaciczna nie musze sie martwic.

Kinga28
GRATULACJE!!! :-)
Ja dzisiaj prawie zemdlałam siedząc w autobusie... Jakaś taka nie do życia jestem :baffled:
Zamówiłam testy, za kilka dni zrobię i będę czekać na piękne krechy :-D
Pozdrawiam oczekujące na wyniki i grudniowe pewniaki :tak:

reklama
kinga u mnie najlepiej,jak beda blizniaki :-D,bo moje dzieci tak bardzo chca,zeby byla dwojeczka za jednym razem :szok:jakos sobie tego niewyobrazam,tym bardziej,ze nie mam tutaj nikogo do pomocy..,ale jak beda to plakac nie bede..byle byly cale i zdrowe :tak:;-)
obstawiam ze syn chce brata ,a corka siostre . Ja tez sama wszytko robie maz to tylko praca ,spanie i jedzenie :-D tez prawie jak dziecko jak by to zobaczyl co pisze to ble ble cos czasami pomoze hihi teraz jak dzieci sa starsze to i tak w domu ich nie ma do 14.,15 godziny -a maluch w domu zawsze glosniej i tak niewazne czy dziewczynka czy chlopiec zdrowe musi byc.
motylek-I za to wlasnie nie lubie Polskiej sluzby zdrowia zart :angry:!!! Co to za baba to lekarz pierwsze Usg przez powloki brzuszne w 4 tygodniu ciazy :-D doswiadczenie wielkie i ty sie prosilas no nie!!!! .zrob ta bete i szukaj innego lekarza .Ja bym jej tam dala czadu:angry:
Rozbawilo mnie to usg a moze to gastroenterolog nie ginekolg .Nie stresuj sie wierz mi nie takie sytuacje slyszalam a ciaza zdrowa i dzieci sliczne i zdrowe rodzone .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry