Basia - dzięki za info co do tego nurofenu, bo tak to zawsze jakoś orientacyjnie wiadomo ile podawać

na szczęście noc była spokojna i dziś już jest dużo lepiej, wczoraj za to było coś okropnego

biedna malutka

Viv - ja też nie dostałam żadnego maila, ale jak się zapisałam to przez chwilę nie odwiedzałam tej strony i potem jak znów chciałam wejść to już hasła nie pamiętałam więc kliknęłam zapomniałam hasła i dostałam maila i teraz już działa i od razu wtedy jak weszłam po raz drugi to zamówiłam darmowy pakiet próbek...

i przyszły

a niestety z bobovity jak nic nie było tak nic nie ma a robiłam to wtedy wszystko na raz

no nic, może jeszcze kiedyś sobie o mnie przypomną, spróbuj z tym hasłem jeszcze raz

U nas dziś lepszy dzień...ciut się ochłodziło więc i Lenka ma lepszy humor, tak to się biedna mocno poci

a tak w ogóle dziewczyny co jest najlepsze na potówki??
Ja już prawie wszystko poprasowałam (dostałyśmy dwa kartony bardzo fajnych ciuszków od mojej przyjaciółki po jej córeczce pół roku starszej więc to wszystko prałam i prasowałam - nie cierpię tego robić, ale te ciuszki są duże milsze dla Małej jak się je przeprasuje) - teraz tylko czeka mnie jeszcze układanie w moich kartonach bo to rozmiary 74, a wyciąganie powoli już 68

zawsze jak to robię to czuję się jak baba na straganie z ciuchami

tyle tego jest, że sklep można otwierać

A m mój wczoraj posprzątał całe mieszk

mimo jęczącej Lenki jakoś daliśmy radę, dziś za to on i Lena odsypiali a ja miałam chwilę dla siebie

zaraz wrzucę fotkę mojej córy i popracuję nad suwaczkiem

Miłego wieczoru wszystkim!