AsiaBp
Fanka BB :)
Oj widze, ze wakacje w pelni, bo malo piszecie 
Wiolka - ciesze sie, że spotkałaś sie z kuzynka i milo spędziłyście czas, do nas właśnie w niedziele zjeżdżają wujostwo z moja kuzynka która ma pol roku starsza córeczkę od mojej Lenki wiec akurat będzie okazja żeby dziewczynki sie poznały
Paulina - fajnie, że Mały zdrowo się rozwija, nasza Lenka też już strasznie dupkę podnosi i na kolanka staje ale wciąż nie wie jak z rączkami do przodu ruszyć i tylko czołga się i pełza do tyłu
Zaglądaj częściej jak czas pozwoli
Widzę, że Ty z okolic Mielca
Ja jestem teraz właśnie u moich rodziców na Podkarpaciu na wakacjach zatem pozdrawiamy z okolicy!!
A, właśnie zauważyłam, że Ty i Trollinka macie synków z tego samego dnia
i tylko dwa dni młodszych od mojej Małej 
Ela, myślę że spokojnie możesz karmić, bo tak sobie myślę, że znieczulenie to barzdiej na nerwy Twoje działa a one tak naprawdę niewiele mają wspólnego z produkcją mleka więc myślę, że możesz już karmić
ale ja tam specem nie jestem 
Jak tam w pracy, ogarniasz to wszystko jakoś?
U nas ok, Lenka już się zaaklimatyzowała, wczoraj nawet już została z dziadkami sama na ponad godzinę
Ja dziś spodziewam się najazdu koleżanek z roku, jedna z dwójką dzieci a druga z narzeczonym prosić na wesele
Zatem będzie się działo
Miłego dnia!
Wiolka - ciesze sie, że spotkałaś sie z kuzynka i milo spędziłyście czas, do nas właśnie w niedziele zjeżdżają wujostwo z moja kuzynka która ma pol roku starsza córeczkę od mojej Lenki wiec akurat będzie okazja żeby dziewczynki sie poznały
Paulina - fajnie, że Mały zdrowo się rozwija, nasza Lenka też już strasznie dupkę podnosi i na kolanka staje ale wciąż nie wie jak z rączkami do przodu ruszyć i tylko czołga się i pełza do tyłu
Zaglądaj częściej jak czas pozwoli
A, właśnie zauważyłam, że Ty i Trollinka macie synków z tego samego dnia
Ela, myślę że spokojnie możesz karmić, bo tak sobie myślę, że znieczulenie to barzdiej na nerwy Twoje działa a one tak naprawdę niewiele mają wspólnego z produkcją mleka więc myślę, że możesz już karmić
Jak tam w pracy, ogarniasz to wszystko jakoś?
U nas ok, Lenka już się zaaklimatyzowała, wczoraj nawet już została z dziadkami sama na ponad godzinę
Ja dziś spodziewam się najazdu koleżanek z roku, jedna z dwójką dzieci a druga z narzeczonym prosić na wesele
Zatem będzie się działo
Miłego dnia!
Elak i jak żyjesz po wyrwaniu 8? mi też coś moja dentystka mówiła ze może trzeba będzie usunąć bo jest tam małą dziurka a ten ząb jakiegoś specjalnego zadania w gryzieniu nie bierze więc można go gdrazu usunąć i będzie spokój ale mam obiekcje
nie wiem ile powinno się nie karmić ale to najlepiej powinien wiedzieć stomatolog bo wie jakie znieczulenie podał
jak spotkanie ze znajomymi?
to szybko ją położyłam, bujnęłam (oczywiście próbowała usiąść) i za chwilkę zasnęła. także tak jak wcześniej bez problemu zasypiała w wózku tak teraz nie bardzo chce 

nie oddałabym tego za nic