Fiolka - a jak malemy się podobało morze? ale w aucie super wam spał my wyjezdzamy na dzien wiec jest 2 godziny spiewania i rzucania zabawkami (ja spiewam on rzuca, tatus twierdzi ze dlatego spiewam fatalnie)
agama - i jak tam planowanie budżetu , u nas jak zwykle połowa miesiąca i bida

Andzia - ale wy jestescie zebiastą istotą czy te 3 zęby to dodatkowo poza tymi 7 ma co ma ? jacie czyli już byście byli po połowie. Hmm a o której musiscie wyjśc z domu aby zdązyć do pracy bo moze mogłabys karmić młodego poxniej rano
basia - tez stwierdzam, ze w pracy sie lepiej odpoczywa niz w domu. POztym uwielbiam ta chwile ciszy 7 rano, nikogo nie ma tylko ja kawa i komputer. A cieszysz się ze wróciłas do pracy ?
asia - bidulko,skąd angina o tej porze roku, ale to dobrze ze szybko przeszło. Spokojnie jak ja byłam w domu cały czas spałam z młodym wrócił tatus - młody do łóżeczka wrócił bez problemu
wiola - ale miałas przeboje przed weselem

biedna lenka ale ciesze ze sie wybawiłaś. Wiesz słyszłam powiedzenie z rancza chyba, ze jak chłop do butelki nie zagląda do za babami bedzie latał, wiec stwierdzam, niech tam czasami te chłopy se wypiją. Ale ci fajnie ze się umiesz tańczyć bez alkoholu , ja tańczę fatalnie ..jedynie wstanie upojenia alkoholowego jestem wstanie dać się prowadzić
zania - to super, przepraszam jak Cię uraziłampytaniem o wcześniactwo, ale niestety miałam dużo czasu wciązy i wiele o tym czytałam wiec tak z prostej ciekawości. Super, ze wam tak zdrowo majeczka rosnie.
nathani - czesc , a napisz coś o lence .. a poztym jak ty ogarniasz ten swój haremik
naty - jak tam chrzciny
znikam bo mąż spi z patrykiem i się krzyczy KUPA KUPA !!!!!!1