reklama

Mamuski grudniowe

Ja w pierwszej ciazy tez mialam grzybice :( bylam na wizycie i usg w 7 tyg. ciazy i sie okazalo wlasnie ze grzybica, po jakism czasie jednak swedzenie ustalo,a lekarz zalecil globulki z clotrimazolum dopiero jak zaczne juz 2 trymestr, ogolnie tez stosuje plyn do higieny AA, uwazam ze jest fajny zawiera kwas mlekowy no i tez zapobiega zapaleniom, ja po ciazy bardzo cierpialam z powodu otarć, wargi sromowe mialam popuchniete i ogolnie nie mialam ochoty na seks, poza tym w szpitalu to zszyli mnie jak dziewice....ale juz jest lepiej, dalej uzywam tego plynu AA.

Trzymam kciuki za wasze wizyty, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Ja dzis z córcia bylam na szczepieniu - 3 klucia w uda, jak ona plakala :( ale szybko jej przeszlo. a w poniedzialek 14.05 mam wizyte i od razu badania krwi, a na usg to troche poczekam.

reklama
Hej!
Jestem w domu już i leżę i biorę leki. W przyszłym tygodniu idę na dokładne usg do mojego lekarza.Jeszcze trochę plamię, ale maleństwo żyje...
muszę dojść do siebie, ale mam nadzieję, że progesteron wpłynie pozytywnie...

Najgorsze to to, że musiałam dzisiaj poinformować szefa -telefonicznie:szok: średnio to wyszło

Ciril najważniejsze, że Maleństwo ma się dobrze i że jesteś już w domku. Trzymaj się kochana i pamiętaj o pozytywnym myśleniu:tak:

Ostatnia edycja:
ciril dobrze ze juz jestescie w domku, szefem sie nie przejmuj jak jest normalny to zrozumie tą sytuację a najwazniejsze jest przeciez teraz Twoje dzieciątko :)

Mąż do mnie zadzwonił właśnie (pracuje w szpitalu, w kórym będę rodziła), że pierwsze usg będę miał dopiero 11 czerwca. Jak ja wytrzymam tyle czasu:no:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry