reklama

Mamuski grudniowe

Ciril super, że juz lepiej i, że jesteście w domku:-)
My też niedawno ze spacerku wróciliśmy, strasznie duszno chyba bureza będzie :-)
Spałam po poludniu ponad 2 godziny, ale chyba zaraz zrobie kache, psu jeść i pójde wziać szybka kompiel i spać:-)
Więc do jutra:-)

reklama
Jestem juz:) Na szczeście dziecinka moja ma się dobrze, serduszko bije:-) a plamienie może być wynikiem lekkiego krwiaczka luz że się jeszcze dobrze tam dzidź niepoprzyklejał. Dostałam dupka więc sama już pewniej się czuję, co prawda mam nakaz lezenia ale to w moim przypadku nie wchodzi w grę:( niestety, maz pracujący a chętnych babć do dzieci brak....eech trzeba sobie jakos poradzic samemu:tak:
Karty mi jeszcze nie założył, mam wrażenie że ciągle jakiś przezorny jest do mojej ciąży i kazał przyjść we wtorek:sorry2:

Teraz czekamy na wspaniale wieści od nathani!!!:tak:

Musze Was sobie nadrobić

Bulkaasia i Joanna Ja mam wywiad w szpitalu 19 maja ale dzis jak rozmawialam z polozna to powiedziala ze na USG zobaczymy sie w 16 tygodniu ciazy. To juz bedzie 4 miesiac, nie za pozno na USG?
Czy wy mialyscie jakies badania robione w UK na rozyczke, toksoplazmoze, hiv itp.

Ciril pewnie, że mamy. Wczoraj chodził za mną gorący kubek- rosołek, więc musiałam się zebrać i iść do sklepu. Wogóle to ostatnio jakaś cały czas chodzę głodna i dużo się kręci wokół jedzenia. Coś strasznego:wściekła/y:

sarka super wieści i trzymam kciuki za dalszy rozwój dzidziusia :-)>postaraj się wypoczywać.
wisienka1 ja będę miała usg w 13 tyg i podobno to jest ok. Nie miałam jeszcze żadnych badań robionych, dowiem się wszystkiego na spotkaniu z położną. Z jakiej części uk jesteś?

Bulkaasia Ja mieszkam w niedaleko Reading. Troche sie obawiam bo to moja pierwsza ciaza. W POlsce robia na poczatku i jeszcze przed zajsciem w ciaze tyle badan a tu nic.

Sarka fantastycznie
Ciril ja to codziennie kebab bym jadla
Wisienka przy pierwszym pobraniu krwi robia te badania, 16 tydzien to pozno bo pierwszy powinien byc okolo 12 a drugi 20 tyg a u Ciebie jakos posrodku

reklama
ciril suer! cieszę sie że wszystko się normuje:tak: A jakie masz leki przepisane? Lekarz podał przyczyne tego plamienia?

cinamona to okropne uczucie taka słabość:// mi tez ciagle słabo, w ogóle jakas chodzę taka jakby wszystko działo się z boku a ja taka za mgłą:sorry2:a carbonare jesz z surowym jajem? podaj przepis wg którego robicie;pp

Joanna to rozumiem ze jak jest kobieta w takiej np sytuacji jak ja że plami i lekarze to nazywaja -poronienie zagrażające to te kobiety zostaja tak bez pomocy? nie ma tam przepisywania progesteronu w takich przypadkach? po prostu daje się im poronić w najgorszym wypadku??!!! kicha straszna:no:

Weżcie nic nie mówcie że duzo jecie, nikt nie pobije chyba mnie:// na obiad to chyba z 20 pierogów a przed chwilą na kolację 3 gołąbki!!! i wcale się nie najadłam No totalna d u p a z tym jedzeniem teraz ciągle jeszcze siedzę i bije sie z myslami o tym co bym zjadła a rozsadkiem że już WYSTRCZY

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry