reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Sarka w tym momencie biorę luteinę 2x3 dziennie i nospe 1x3 dziennie...
Nie byli w stanie określić o co chodzi.Mieli 3 teorie, później zostały dwie...do diabła z nimi...

oczy mi się zamykają, uciekam spać....

Dziewczyny musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze.:tak:
wisienka jesteśmy z Tobą:-)
spadam dziewczyny do wyrka bo jakoś mnie tak w boku strasznie kłuje i mam mega wzdęcie.
pappa

Sarka superasnie, ze wsio ok:-):-) Ciesze sie ogromnie.
To ja bym sie nie nadawala na ciezarowke w uk.
Nathani a jak tam u Ciebie???
Tez dosc czesto mam chec na kebaba:-). Ech... Trzeba lodowke zwiedzic... Ja wczoraj na szczawiowa mialam chec:-)
I WSZYSTKO MI SMIERDZI !!!!!!!!

Wtrace sie do tego sztucznego podtrzymywania, u nas twierdza, ze to nie ma sensu bo i tak leki nic nie pomoga, poronienia w wiekszosci wypadku sa na skutek powaznych wad rozwojowych zarodka, wiec jak moze pomoc np luteina, jedynie sztucznie zafalszowac dalsze objawy???? Czasami naprawde warto zaufac troche naturze, wie co robi:sorry2:

Ciril, Sarka odpoczywajcie ile sie da no i najwazniejsze pozytywne myslenie.

Czekam na wiesci Nathani ale jej nie ma????

Ciril wspaniale ze juz jestes w domu i dbaj o siebie

Sarka serduszko bije wiec pieknie jest. I tez dbaj o siebie

A co do carabonary to robie tylko z cebulka, wedzonym boczkiem i smietanaka. Bez jajka. Tez wychodzi dobre. No i dodaje duzo oregano. Mam na ogrodku wiec dodaje swieze ale z suszonym tez dobre.

Zmykam spac, bo jutro czeka mnie dluuga podroz. Najpierw autem 5 godzin a pozniej lot 3,5. Mam nadzieje ze jutro bedzie jeden z tych dni kiedy czuje sie dobrze i nic mnie nie bedzie meczyc. Podroz bedzie wystarczjaco meczaca.

caluje was w brzuszki i pewnie odezwe sie juz z PL.

Witam :-)
I Nathani dalej sie nie odezwała?. Pewnie przyszła padnięta :-)

Cinamona szerokiej drogi :-) I miłego pobytu tu i tam :-D
Ja już po śniadanku :-)
Zaraz ide się zakrecić, ogarnąć coś i idziemy w gości :-)

Witam Kobietki:-)
U mnie słońce,ciepło i po 2 m-cach szarości od razu lepiej. Jednak słoneczko dodaje energii.
Noc minęła mi spokojnie z jednym wstaniem na sikanko, na razie bez dolegliwości tylko od 2 dni nie mogę się załatwić, ehh.
Cinamona szczęśliwa podróży i oby minęła szybko i bez problemów.
Nathani i jak było u lekarza? Daj znać kochana.
Pozostałym życzę miłego dnia:tak:

reklama
Dziendobry...

Ja tez dzis do pracy, normalnie piatki mam wolne, ale dzis musze na 3 godzinki isc:sorry2: na szczescie godziny do odebrania pozniej:-)

Nathani pisz jak tam wizyta?????

Bulkaasia fajnie Ci z tym sloneczkiem:-)

Ania a gdzie Ty sie tak rano w gosci wybierasz???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry