reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny,
Fiolka na swędzenie dobre jest mydło szare, BIAŁY JELEŃ, wiem, że śmierdzi itp. ale jest niezastąpione, wypróbuj.
Ciril to najlepsza wiadomość dnia, bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze :-) dbaj o siebie kochana.
bulkaasia dlaczego tak późno, nie da się nic przyśpieszyć? Swoją drogą to i tak zobaczysz jak szybko zleci, nic się nie martw.
Ciekawa jestem jak dziewczyny po wizytach.?
Zapomniałam wam napisać, że jakieś 3 tygodnie temu zarejestrowałam się na stronie http://www.johnsonsbaby.com.pl/?gclid=CIS926iN9q8CFUZd3wod2yYFTg i wczoraj listonosz przyniósł mi paczkę z próbkami dla dzidziusia, super sprawa.

Ostatnia edycja:
reklama
Misia ja bialego jelenia uzywan do wszystkiego rowniez Maya sie nim myje. W koncu nie mamy problemow z niczym. Ja to mydlo polecam wszystkim, stare zapomniane troche

Ps teraz Ono jest bezzapachowe prawie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jest dokładnie tak jak piszesz Joanno, ja dzięki niemu wyleczyłam sobie ropne krostki na dekoldzie, a po laparoskopii również rany nim przemywałam i wszystko pięknie się goiło :-)

misia83 tutaj w uk robią usg dopiero po 12 tyg. bo do tego czasu ciążą dla nich jest niepewna.
Joanna to mamy kolejność na odwrót. Wolałabym pierwsze usg niż położną ale co zrobisz.
Białego jelenia używamy tez ale w postaci żelu do kąpieli i jest spoko:-)

Hejo :)

Lolcia godzenie jest najlepsze :-)

Madlen współczuję migreny :-(

cinamona o kurcze to niedobrze że zasłabłaś

Ciril wspaniale że wszystko o was ok;-)

misia szalejesz dosłownie z tymi zakupami :tak:

Dzięki za doradztwo dziewczyny :)
Zobaczę co mi gin powie :P
A mnie dziś cos brzuch tak nawet nie pobolewa ale dziwnie
może temu że @ miałoby być

bulkaasia teraz już rozumiem :-)
fiolka mnie też w terminie miesiączki pobolewał brzuch i miałam nawet rano delikatne plamienie, ale później wszystko przeszło, to ponoć normalne. Jeśli chodzi o te próbki to dostałam je zupełnie za darmo i to jest w tym najlepsze :-)

reklama
Hej :-) Właśnie wróciliśmy do domku i na spokojnie mogę zajrzeć :tak: Takiego miałam smaka na karpatkę i nie miałam kiedy sobie zrobić :no: Pizza za mną też chodziła ale tu znowu mnie leń ogarnął i też nie robię - mąż się ucieszy bo mu hucznie zapowiadałam pyszną i ciepłą na kolację:-D
Ciril cieszę się na twój "widok" Odpoczywaj teraz a szefem się nie przejmuj. Ważne, że maleństwo ma się dobrze :tak:
Nathani zaciskam &&&&&
A gdzie Sarka się podziewa? Miała mieć wizytę o 15 o ile dobrze pamietam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry