reklama

Mamuski grudniowe

dzieki dziewczyny za info. Ja bym chetnie wszystko zjadla, zeby z dzidzia bylo dobrze hehe

Ciril zazdroszcze tego cienia i sloneczka, u nas okropna pogoda od paru tygodni, nawet na lezak nie mozna wyjsc :(

Anka- ja pomodle sie za twoje malenstwo i za ciebie. Moje dziecie tez z blogoslawienstwa. Ojciec Bashobora i paru ksiezy sie za nas modlilo, a teraz modla sie codziennie ojcowie paulini z Lesniowa. Ostatnio jak bylismy w Polsce to wybralismy sie do Czestochowy i Lesniowa i po miesiacu bylam w ciazy :)

Ania- mnie tez muli ale nie wymiotowalam jeszcze ani razu. Za to w nocy bolala mnie tak macica, ze az sie spocilam. Masakra

reklama
Ja już po wizycie u lekarza. Dziecko ma 12mm i bije mu serduszko. Wszystko jest w porządku. Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu. Ciesze się że wszystko w porządku, powoli oswajam się z myślą, że jestem w ciąży i że czekają mnie duże zmiany w życiu mimo iż ciąża była planowana... :)

Aisha super!! :-)
Moja dzidzia wyczekana po 1,5 roku starań, a mimo to jak zobaczyłam dwie krechy to się nogi pode mną ugięły. Tak się trzęsłam, że nie mogłam soczewek założyć i pojechałam do pracy w okularach :-D

A ja wyladowalam u dentysty z bolem zeba, cholercia w PL bylam w trakcie kanalowego leczenia ale przez ciaze zostawili jeden kanal I zalozyli opatrunek I pod nim cos boli. Eh a na weekend nie chce zostac z bolacym zebem

Ankka ja tez soczewkowa:-):-)
Joasiu wspolczuje bolu zeba. Mam nadzieje, ze cos tam poradza Tobie na bol.
Aisha nick mi pomylilas:-):-) Napisalas 90 a masz 89. bede miala dostep do kompa to poprawie. Bo przez kom nie da edit. Gratuluje bijacego serduszka:-):-) Nie moge sie wtorku doczekac, kiedy ja zobacze serducho moje:-):-)

Też czekam na usg... mam w czwartek i sama nie wiem, czy jestem podekscytowana, czy się boję... na razie nie myślę.... Jedyne o czym myślę, to żeby serduszko biło...

Generalnie ja się teściami nie przejmuję, boję się tylko, że Zuzi nie chcieli i już jej nie ma... Ale teraz mam za sobą błogosławieństwo księdza, modlitwy jego i całego kościoła, więc życzenia paru głupich ludzi żeby dziecka nie było na pewno nam nie zaszkodzą :-)

Masz nad sobą Bożą ochronę cóż Ci może uczynić człowiek:-)

reklama
Witam, wróciłam właśnie z basenu i teraz poczytam sobie co przez cały dzień naskrobałyście;-)
nathani najważniejsze, że serduszko słyszałaś i te 2kg do przodu to nic. Będzie dobrze i oby tak dalej. Pozdrawiam cieplutko:-)
Nuova wow, to sie nazywa wytrwałość. Gratuluję Ci bardzo i trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój Maluszka.
Aisha89 super wieści:tak:
ankka daj sobie spokój z teściami, najważniejsze, że macie siebie i za kilka m-cy bobaska słodkiego!
Fiolka bardzo Ci współczuję, aoby jak najszybciej do 12 tyg i wtedy na pewno poczujesz się lepiej:tak:
muffy trzymam kciuki za Maleństwo. Z jakiej części uk jesteś?

Dzisiaj zjadłam całą puszke paprykarzu szczecińskiego za którym nigdy nie przepadałam i az byłam sama w szoku.:confused:
Mam takie ciągnięcia w podbrzuszu i jak siedzę to mnie aż rwie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry