reklama

Mamuski grudniowe

witam wszystkie Panie,

przepraszam ze nie do wszystkich odnosze sie personalnie ale sledze wasze watki i ciesze sie kiedy bija serducha i wszystko sie potwierdza dobrze,

Noukie niestety te wirusy i kleszcze to dla nas w tym okresie nie sa wskazane! (lekko powiedziane) o kleszczach i tej berliozie tez sie naczytalam bo moj kot jest wychodzacy i przytarga czasem pomimo tego ze ma krople, nigdy nie wiesz, na przyklad dzis znalezlismy kleszcza na drzwiach zaraz kolo spiacego mruczka. oh! tragedia jakas! mam nadzieje ze ruminia u ciebie nie bedzie, to rzadko sie zdarza zeby kleszcz byl zakazony berlioza, na pewno cie ominie, tego ci zycze.

Joanna_Z grrr kanalowe, ja tez mam jeden nie w pelni zakonczony mysle, i mam ogromna nadzeje ze sie nie odezwie.

cos ostatnio Madlen nie widac, gdzie sie podziewa?

Misia postaram sie wejsc czesciej do was zeby cos napisac, ale tak jak mowisz praca w moim przypadku jeszcze z dojazdem to wieczorem tylko kanapa a z kanapy do lozia. Pozdrawiam rowniez.

aj naczytalam sie o tym moim wirusie i sama juz nie wiem co myslec zwlasza ze kontak z lekarzami w hollandii to z tego co od was czytam to samo jak UK. czuje sie pozsostawiona sobie, jak tylko brzuch mnie dzis pociagnie to tylko sie wzdrygam. teraz to juz chyba do konca bede w stresie....

pozdrawiam was wszystkie,

reklama
Hej.
Ja po wizycie u endokrynolog.
Będę musiała chodzić do niej co miesiąc jak i badać FT4 (kolejne koszty).
A aktualny wynik FT4 1.02 jest za niski nieco.
Endo. przepisała Jod i Euthyrox - wpływają głownie na prawidłowy rozwój dziecka.
Mówiła też że takie dzieci rodzą się z wysokim ilorazem inteligencji
Zaleciła zwiększyć luteinę z 2 do 4 tabletek,
mam brać do 20tyg. kwas fioliowy do 16.
Pozdrawiam :*

A ja pojechalam po prezent na komunie mamy w niedziele i kupilam rower;-)

Fiolka najwazniejsze, ze jestes pod dobra opieka specjalisty, a dawka lekow porazajaca. No ale jak trzeba;-)

Asia wspolczuje bolu zeba:sorry2:

Witam się z samego rana:-)
Juz po śniadanku, bo trzeba było szybko zjeść;-)
I za godzinke wychodze do szkoły.... Ale się nie chce....

cześć dziewczyny, ale paskudna pogoda, przynajmniej u mnie :-(
Aisha super wiadomość :-) Spory już ten twój maluszek :-)
Ja dopiero zabieram się za śniadanko, robię sałatkę z pomidora z cebulą i jogurtem naturalnym, a potem kawka i Dzień dobry TVN. Miłego dnia

Jestem ciagle glodna, sama nie wiem na co mam ochote, ale jak zacznejesc to nie moge przestac. Co wy dziewczyny przekaszacie jak macie ssanie w zoladku, bo banany i batoniki zbozowe mi sie znudzily.

Wiatm was kochane,

Jeden dzien nieobecnosci na forum i tyle do nadrobienia w czytaniu.
Ja juz jestem w Warszawie. Dzieki za mile slowa odnosnie podrozy. Minela bardzo dobrze. Nic mnie nie bolalo, nie gniotlo i mdlosci nie meczyly. Jedyne co, to po calym dniu jedzenia tylko suchych kanapek wieczorem mialam straszne wzdecia.
Na wczorajszej imprezie "przed weselnej" wytrwalam az do 1.30 w nocy. A obudzilam sie dzisiaj juz po 6 rano i nie moglam juz zasnac i niestety dalej nie moge.
Dzisiaj wesele mnie czeka i nie wiem jak ja to wytrzymam. Mam nadzieje ze po obiedzie uda mi sie troche pospac.
Nathani, Aisha89
cudowne wiesci :)
Ankka02 wspolczuje tesciow. Nie denerwuj sie bo nie warto, nic to nie zmieni a ich po prostu olej. W grudniu maluszek ci to wszystko zrekompensuje.
Nuova bravo za wytrwalosc i gratulacje!!! Rozgosc sie u nas.
Fiolka bardzo ci wspolczuje i zycze aby czas do 12 tygdnia szybciutko ci minal.
Joanna_z bidulka, wspolczuje bardzo, bol zeba to okropnosc.
Didor, nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze.

Zycze wszystkim milej soboty

reklama
Witajcie Dziewczyny:-)
U mnie słonecznie już drugi dzień i aż się chce żyć!!! Śniadanko zjedzone, pranie wywieszone, mąż w pracy a córka właśnie pojechała do szkoły. Czas dla siebie...
wisienka ja np. dużo piję soków bo zagłusza głód a waga tak nie rośnie, różne sałatki może Ci pomogą?
Joanna a jak ząbek?
cinamona to świetnie, że tak dobrą miałaś podróż. Baw się dobrze (ale z umiarem) i miłego wieczorku :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry