• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

Pomidory :-D Mmmm:-p A przed ciążą były mi obojętne :-D
Na święta nawet słyszałam: "A tobie co, od kiedy ty pomisory jesz" :-D

Asiu na pewno babcia zrozumie:*

reklama
Joanna-napewno babcia zrozumie pozatym napewno cie zna kto by cie lepiej zrozumiał jak nie babcia:tak: Noukie-to wykorzystaj pare dni wolnego opaski na mdłosci?co to jest?ciekawe czy działa witam mamusie która dołączyła i gratuluje udanej wizyty :-)u mnie córa zadowolona z przedszkola wróciła mówiła że dzieciakom tort smakował także ciesze sie że wróciła szczęśliwa ale z tymi pomidorami to mają chyba wszystkie ciężarne bo jakiej bym nie znała to zajadają sie pomidorami:tak:uciekam dobranoc zajrze jutro po wizycie

Ja tylko chcialam życzyć dobranoc i pogratulować lolci sporego Maluszka:tak:
Fiolka super fotka Fasolki:-)
A co do pomidorów to muszę albo zjeść minimum jednego dziennie albo butelka soku pomidorowego.
Idę spać bo dzisiaj jestem nietomna....

To w takim tempie Gryzoniu w lipcu będę jak balon :baffled:

Co ty Majja potem jak wyskoczy Ci taki twardy brzuszek ciążowy, którego nie da się wciągnąć to przejdą wzdęcia.

wypróbowałam takie jednorazowe plasterki na mdłości bo w Polsce nie ma opasek - niestety na mnie nie działa ale czytałam na innych forach i znalazłam kilka osób, którym pomagało - tak więc wypróbujcie i dajcie znać.
Na mnie nic nie działa - imbir, herbatki zielone białe owocowe czarne, plasterki, lokomotiv, cisteczka rano - nic a nic.
MAm nadzieję że Wy macie lepiej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana:-D
Już po śniadaniu :-)
Wczoraj szybko pisałam, bo A. zniecierpliwony do kompa chciał:-D:-D

Lolcia duża dzidzia:-) Gratuluje:-)
lenka powodzenia na dzissiejszej wizycie... Trzymam kciuki będzie wszystko dobrze:*

Co do brzucha... Jak chodze w domowych dresach to go widać nawet rano :-) A jak dżinsy ubiore to nic nie widać:-p
A po wczorajszej pizzy(oczywiście z pomidorem) to tak mnie wywaliło, że A. wzroku nie mógł oderwać:-D

Miłego dnia wszystkim życze:-)
Ide budzić A. i zbieramy się, załatwiać sprawy :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry