reklama

Mamuski grudniowe

Witam się popołudniowo :-) Czekam na tą 18-stą jak na zbawienie :-D Myślałam, że może mało pacjentek będzie i się wcześniej wcisnę ale ponoć już nawet ostatnia nie jestem więc pozostaje mi tylko czekać :tak:
4madlen ja w pierwszej ciaży byłam pewna dziewczynki ale mój mąż ciągle mówił, że będzie chłopak bo on wie co robił i się sprawdziło :-D Nie zdziwiłabym się jakby twój mąż też wiedział :-p
Jaonna tulę mocno kochana. Przemyśl sobie dokładnie swój udział w pożegnaniu bo jednak to stres i podróż męcząca
Ruda-iza witaj i gratuluję serduszka :tak:
Na temat brzuszka powiem, że ja mam "swój" brzuszek jednak teraz jeszcze mnie rozwaliło nawet spodnie ciążowe już odkopałam ale na razie czekają bo jeszcze jedne jeansy są dobre. A cycuchy olbrzymie, twarde i bolące...:-D
Idę się poszwędać może czas szybciej zleci :sorry2: Buziam was w brzuszki ;-)

reklama
witam
Joanna najszczersze wyrazy współczucia

to czekanie mnie wykańcza, boję się jutrzejszego wyniku i wizyty, znalazłam przypadki w internecie gdzie dziewczyny miały podobne IgG i była to już przechodzona toxo więc cały czas mam nadzieję

Witam sie po pracy, obiad zrobiony i oczywiście zjedzony:tak:

sarka gratuluję udanej wizyty!
ruda-iza
witam w naszym gronie i trzymam kciuki za dalszy rozwój Maluszka
Joanna
zrobisz jak uważasz i jak Ci dyktuje sumienie, jeszcze raz współczuję....
lolcia
daj znać jak wrócisz
W pierwszej ciąży czułam, że będzie dziewczynka i tak wyszło więc teraz po cichu liczę na synka:tak:. Z natury jestem przy kości ale brzuch mi urósł i spodnie ledwo zapinam. Ciążowe jeszcze mi nie potrzebne ale nigdy nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
witajcie.
Sarka - dziękuje za pamięci cudownie!
Joanna - przytulam pocieszam trudno mi doradzić czy powinnaś jechać zrób co Ci intuicja podpowiada.
nie było mnie źle się czułam.

U mnie brzuszka jeszcze nie widać, na pewno przez to że mam troszkę tłuszczyku na brzuszku po zimie :) miałam się odchudzać, ale tak się szczęśliwie złożyło że już nie muszę :)
Ja jutro lub w piątek idę do przychodni na pobieranie krwi brrrr ;/
Jeżeli chodzi o płeć to bardzo bym chciała dziewczynkę :) mam nadzieje że na tym najbliższym USG juz się czegoś dowiem, ale gin u której byłam teraz ostatnio na USG powiedziała że dowiem się koło 20tyg. Z racji tego że wykupiłam ubezpieczenie w lux medzie zmieniam lekarza i mam nadzieje, że tam dowiem się wczesniej :)

Kobitki macie już jakieś nietypowe zachcianki?
Ja na razie mam mięsowstręt a żywię się tylko owocami i grzankami z serem. Wszystko inne mnie odrzuca. To i tak całkiem nieźle bo w pierwszej ciąży nie mogłam przebywać w kuchni. Nie tolerowałam żadnych zapachów. Nawet ulubione perfumy musiałam odstawić. Teraz nie jest aż tak źle.

reklama
ooo ruda iza - tez mam mięsowstręt. Jedyne co mi dobrze wchodzi to kanaki z almette i pomidorem :) i banany, jabłka, winogrona, pomarańcze marchewki :)

Lenka trzymam kciuki - daj znac jutro jak najszybciej

Lolcia - czekam na wieśći po wizycie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry