F
fogia
Gość
hej dziewczynki
Sonja witaj. Nie martw się, mój młodszy synek wiekowo podobnie jak Twoje dziecię. Damy radę. :-)
lolcia86 zdrówka! Jak twoje dziecię dzisiaj?
Aniu ja chcę. :-)
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH FORUMOWYCH DZIECIACZKÓW!
miałam wczoraj usg, doktorek sprawdzał m.in. przezierność karkową i ogromnie się cieszę bo wszystko jest ok. Moje 7 cm szczęścia w pełni zdrowe, a zwiercone!!!!
Miałam ostatnio wrażenie, że czuję ruchy ale nie byłam pewna, przecież to taka wczesna ciąża jeszcze. Natomiast jak zobaczyłam jak podskakuje i kopie nogami to już nie wątpię, mam prawo je czuć.
No i coś termin porodu mi się skraca, był 11 grudnia, a teraz już 9 wychodzi.
Przede mną weekend na studiach więc mam zamiar dzisiaj trochę poodpoczywać.
Przede mną weekend na studiach więc mam zamiar dzisiaj trochę poodpoczywać.
Sonja witaj. Nie martw się, mój młodszy synek wiekowo podobnie jak Twoje dziecię. Damy radę. :-)
lolcia86 zdrówka! Jak twoje dziecię dzisiaj?
Aniu ja chcę. :-)
Sonja-witaj Noukie-ja nie mam tego problemu gdbybym mogła to z chęcią bym pospała chociaż do 8
U mnie pogoda paskudna pada i zimno jest ja od rana umyłam już 2 lodówki pomyłam łazienki jeszcze odkurzanie i starcie kurzy w całym domu i drugie danie zrobić musze dzis ogarnąć bo jutro znowu jade na przymiarke sukni ślubnej i wybrać musze już jakąś konkretną bo czas mnie nagli i do kucharki sie dogadać przyszły weekend cały spedzamy do wieczora na naukach przedmałżeńskich mam nadzieje ze tam nie usne
a wszystkiego po trochu nie zaszkodzi
ale najważniejsze, że rozwinięte wszystko co ma na tym etapie być, trzymając się kalendarza jesteśmy na przełomie 13/14 tc, patrząc na usg już koniec 15