Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam z rana :-)
Madlen jak masz zachcianke na piwo to pij :-)
Moja koleżanka prawie cały czas miała zachcianki na piwo..
I mówła nawet o tym ginkowi ;-) Mówił, że jak to zachcianka to ma pić
A ja znów zła jak nie lepiej
... Nowe japonki nie wytrzymały nawet miesiąca...... I już ich nie ma..... Pies się do nich dorwał..... 
Wygryzł cały środek co łączy paski.... Musiał akurat teraz gdy jest po 30 stopni?... I w dodatku niedziela????
Miłego dnia... Bo mój już chyba miły nie będzie.....
Madlen jak masz zachcianke na piwo to pij :-)
Moja koleżanka prawie cały czas miała zachcianki na piwo..
I mówła nawet o tym ginkowi ;-) Mówił, że jak to zachcianka to ma pić A ja znów zła jak nie lepiej

... Nowe japonki nie wytrzymały nawet miesiąca...... I już ich nie ma..... Pies się do nich dorwał..... 
Wygryzł cały środek co łączy paski.... Musiał akurat teraz gdy jest po 30 stopni?... I w dodatku niedziela????Miłego dnia... Bo mój już chyba miły nie będzie.....

Witaj Sylwkowa:-) Ania-skąd ja to znam mam suczke która jak byliśmy na weselu miałam wtedy kupione nowiutkie szpilki a ten pasożyt je zeżarł jak do domu wrócilam

Zazdroszczę niemiłosiernie tym co maja niedaleko wodę, chętnie bym się tez wybrała. Duużo piszecie, nie nadążam
Moja gina powiedziała,że jedną dziennie przy tym ciśnieniu spokojnie mogę. Co do alkoholu to uważam, że piwo bezalkoholowe ma naprawdę niewielką ilość alk. podobnie jak Karmi - do 0,5% w ogólnej zawartości. I zwykłego nie tknę ze wzgl. na maleństwo, ale przy Karmi nie mam oporów. Jak mam ochotę to piję. Czasem mnie nalatuje np. na lampkę dobrego wina lub tak jak ostatnio na szampana. Ale dzidzia jest ważniejsza